LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Bianca Ingrossos tidigare romans ord – efter ryktena

04 aug, 2022 
André Färnsveden
Phillipe tittar mot Bianca som håller på med sin telefon.
Den senaste tiden har det ryktats om att Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har gjort slut.
Nu delar hon en bild på Instagram – som hennes gamla romans kommenterar.
Annons
Bianca Ingrossos flirtiga pik i Talang: ”Är du singel?”Brand logo
Bianca Ingrossos flirtiga pik i Talang: ”Är du singel?”

Bianca Ingrosso, 27 och pojkvännen Phillipe Cohen, 28, har varit tillsammans i över tio år, men förhållandet har inte alltid varit stadigt. De har gjort slut och blivit tillsammans igen vid ett flertal gånger, och nu verkar många tro att det har tagit slut igen.

”Jag är inte singel”, förklarade hon i ett meddelande till Hänt.

Den senaste tiden har paret varit ifrån varandra då Bianca bor tillsammans med sin nära vän Melina Criborn, 32, i Palma, medan Phillipe är hemma i Sverige. Men nu verkar det dock som att Bianca kan ha tröttnat på semsterorten, på Instagram delade hon med sig av sina klagomål mot servicen i staden.

"Åk inte till Palma, haha. Du får ingen säng, lunch eller middagsreservation och betjäningen på hela ön är så, så dålig!!! Människor måste åka till Sverige för att se en bra och professionell service. Nästa år åker vi till Saint Tropez istället haha."

Annons

Festkvällen med Paradise-hotel deltagaren

Bianca och Phillipe har som sagt gjort slut och senare blivit tillsammans igen flera gånger. Vid ett av tillfällena då de gick isär spenderade Bianca en kväll med en reality-stjärna. När hon gästade podden Två meter dumheter tidigare i år, berättade hon om kvällen med tv-profilen.

Eric Hagberg och Oliver Strige. Oliver var ju under min och Phillipes senaste paus. Då var vi på samma fest. Men ingen av oss minns så mycket från den kvällen, sa hon då.

Bianca Ingrosso tidigare flirts kommentar – efter ryktena med Phillipe

Ryktena om uppbrottet med Phillipe började ett par månader sedan när Bianca inte firade midsommar med sin pojkvän. Och även resten av sommaren har de spenderat stora delar av ifrån varandra.

Och nu verkar den gamla skicka en pik till Bianca. När hon delade en bikini-bild på sin Instagram kommenterade nämligen den tidigare Paradise Hotel deltagaren och gamla flamman, Oliver Strige, 28, igen, rapporterar Nyheter 24.

E du från gbg?”, skriver han.

Vad den tidigare realitydeltagaren menar är oklart.

FOTO: YOUTUBE, Karin Törnblom/TT

Annons