Bianca Ingrossos ilska under semestern i Palma

Bianca Ingrosso har en brun kavaj på sig.

Bianca Ingrosso spenderar sin semester på Palma.
Men det verkar som att det blir sista gången.
”Börjar ogilla ön som kallas för mitt andra hem”, skriver hon.
0:31

Efter reklamen: Åsa och Emilio Ingrosso lämnar Sverige: ”Måste hem”

(0:31)

Slå på ljud

Influencern och affärskvinnan Bianca Ingrosso, 27, befinner sig just nu i Palma där hon har hyrt ett lyxigt semesterhus tillsammans med vännen Melina Criborn, 32. På Instagram visade hon att fler har anslutit sällskapet, bland annat Björn Gustafsson, 36 och Alice Stenlöf, 26 . Nyligen delade hon att hon även var återförenad med sin lillebror Benjamin Ingrosso, 24, som spenderat stora delar av semestern i Pernilla Wahlgrens, 54, nya hus på Marbella.

Biancas karriär tog fart när hennes populäritet växte genom reality-serien Wahlgrens värld. Programmet, med sin första säsong 2013, går ut på att följa Pernilla och hennes barn i deras glamourösa och händelserika vardagsliv.

Sedan hennes medverkan i serien har Biancas följe på sociala medier vuxit något enormt och hon startade även miljardbolaget Caia. Nyligen startade hon även ett till bolag, ANI, tillsammans med vännen och henens tidigare assistent Lovisa Worge, 25.

Björn Gustafssons diss efter mötet med Bianca Ingrosso

Den folkkära komikern Björn Gustafsson är som sagt en av personerna som har gjort Bianca sällskap under semestern. Hon delade nyligen en händelse på honom när de satt runt middagsbordet.

Efter lunchen skämtar Björn till det med en kommentar om det varma vädret och det klarblåa vattnet.

– Vill bara hem nu, säger Björn på sin Instagram.

Men även Bianca har uttryckt klagomål under resans gång.

1:06

Efter reklamen: Biancas ilska – efter assistenten Julias ord: “Ursäkta mig?”

(1:06)

Slå på ljud

Bianca Ingrossos ilska under semestern

Palma de Mallorca är som bekant en extremt populär destination för svenska turister. Bianca har även köpt en lägenhet på ön, som ännu inte färdigställd. Men efter sin senaste vistelse har nu Bianca flera klagomål och förklarar på sin Instagram att det nästa gång blir ett nytt resmål istället, rapporterar Nyheter 24.

"Åk inte till Palma, haha. Du får ingen säng, lunch eller middagsreservation och betjäningen på hela ön är så, så dålig!!! Människor måste åka till Sverige för att se en bra och professionell service. Nästa år åker vi till Saint Tropez istället haha", skriver Bianca.

Bianca har spenderat många somrar på ön men verkar nu ha tröttnat på den dåliga servicen där.

"Vi kan inte ens få en taxi härifrån nu. Jag börjar ogilla ön som kallas för mitt andra hem", avslutar hon.

FOTO: LINDAHL BJÖRN/Aftonbladet/TT, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!