Bianca Ingrosso påhoppad – tårarna efter attacken på stan

BIANCA INGROSSO

Bianca Ingrosso är hemma igen efter några festliga dagar på Gotland. Men väl på plats hemma i stan fick hon inte ett trevligt bemötande. Nu berättar Bianca om attacken från en okänd människa.
”Sa att jag borde skämmas över mig själv”, förklarar Bianca.
0:41

Efter reklamen: Edward af Silléns avslöjande om Talang: ”Alla vet att det är Bianca som leder”

(0:41)

Slå på ljud

Bianca Ingrosso, 27, är en av Sveriges mest framgångsrika kvinnor och med över en miljon följare på Instagram är det många som varje dag tar del av hennes liv. Bianca är även väldigt stor på Youtube där hon har över 400 000 prenumeranter.

Bianca har varit känd sedan hon föddes och de senaste åren har hon varit konstant i rampljuset. Detta leder såklart till att hon får många fans, något som prins Carl Philip, 42, nyligen la märke till.

– Men då berättade prins Carl Philip att "ja jag tyckte så synd om Bianca för vi hade typ så här flera SÄPO-vakter runt oss hela tiden, men alla i Globen var helt galna efter Bianca", avslöjade Pernilla Wahlgren, 54, i sin podd.

Men kändisskap leder tyvärr också till att folk ger sig på Bianca och försöker trycka ner henne. Detta är exakt vad som hänt nu.

Höggravida Ciara visar sonen Archies biologiska pappa – bilden på Frazer

Bianca påhoppad under inspelningarna av Wahlgrens värld

Det är däremot inte första gången som Bianca blir attackerad på stan. I den förra säsongen av Wahlgrens värld fick vi se när Bianca vara ute på promenad med hundarna Dino och Sammy när en man plötsligt blev vansinnig.

– Jag vill inte vara med. Ni har inte rätt att filma mig. Hur vet jag att ni inte tar med det? Du är ju knappt en ärlig person, skrek den okända mannen till Bianca.

Materialet filmades till Wahlgrens värld men mannen som skrek åt Bianca syntes inte ens i bild. Trots det var han tvungen att vräka ur sig att han "absolut inte ville bli filmad".

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Bianca Ingrosso attackerad på stan – av okänd man

Och nu verkar det som att historien upprepar sig. Bianca har precis kommit hem från partyresan på Gotland, den så kallade "Stockholmsveckan", men det dröjde inte länge förrän det glada humöret försvann.

Denna gång satt Bianca och åt lunch – en lunch som slutade med tårar för hennes del. Nu berättar hon om den nya attacken från en okänd man på stan.

”Ja nej men då kom en man fram och sa att jag borde skämmas över mig själv och att det är pinsamt att folk tycker om mig och sen vägrade gå innan han fick säga att han hatar mig.”, skriver Bianca på Instagram och fortsätter:

”Då satt man där med tårar på lunchen igen.”

Hänt har sökt Bianca för en kommentar.

Chocken när Bianca kastar pil på mannens mage: "Aj, aj, aj"

Se klippet här!

FOTO: Pontus Lundahl/TT, DISCOVERY+

SENASTE NYTT!