Bianca Ingrosso i chock – efter nya attacken av okänd människa

I våras råkade Bianca ut för en kvinna som attackerade henne mitt på gatan.
Nu avslöjas det att det har det hänt igen, men denna gång var det en man som gav sig på Bianca.

Bianca Ingrosso är en av Sveriges absolut största influencers med över en miljon följare på Instagram. Utöver Instagram så har hon också en väldigt populär Youtube-kanal och även där är det flera hundra tusen människor som följer henne.

Bianca är även en av Sveriges främsta entreprenörer då hon driver sitt egna sminkmärke Caia och det går verkligen bra! Förra året var ett riktigt super-år och Bianca kunde plocka ut en bonus på ungefär 57 miljoner kronor.

Förutom att jobba med Caia och sociala medier så syns ju Bianca också i den egna realityserien Wahlgrens värld som hon har tillsammans med mamma Pernilla Wahlgren. I serien får tittarna följa deras liv i såväl med- som motgångar.

OJ DÅ! Nu avslöjar Hanna Hedlund kaos bakom kulisserna

Bianca attackerades på Östermalm av okänd kvinna

Bianca har en väldigt stor skara följare som vill henne väl, men dessvärre verkar det även finnas dem som har något emot Bianca. I det senaste avsnittet av Wahlgrens värld berättar Bianca om allt hat hon utsätts för varje dag.

– Jag har ju blivit någon som folk tycker att det är väldigt viktigt att de berättar just för mig att "jag vill att du ska veta hur mycket jag hatar dig", förklarar Bianca i programmet.

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Bianca i tårar efter nya attacken från okända mannen

Och nu verkar det som att historien upprepar sig. I det senaste avsnittet av Wahlgrens värld får tittarna se när Bianca blir attackerad under en promenad med hundarna Dino och Sammy.

Eftersom att materialet filmades till Wahlgrens värld så fångades allt på film. Och helt plötsligt när Bianca var ute och gick med hundarna kom en okänd man gående bakom henne. Han syntes inte i bild, men trots det var han tvungen att vräka ur sig att han "absolut inte vill bli filmad".

– Jag vill inte vara med. Ni har inte rätt att filma mig. Hur vet jag att ni inte tar med det? Du är ju knappt en ärlig person, skriker den okända mannen till Bianca.

Hans kommentarer tog riktigt hårt på Bianca och faktum är att hon blir nära till gråt efter mannens utspel.

– Alltså det här är ju det jag menar med folk, det här är så sjukt. Det handlar om att han hatar mig. Gud jag kommer typ börja gråta nu, säger hon och kan inte hålla tillbaka känslorna.

– Jag fattar inte vad har jag gjort liksom, frågar hon sitt kamerateam med gråten i halsen.

BIANCA INGROSSO

Bianca blev ställd efter mannens utspel.

FOTO: DISCOVERY+

LÄS OCKSÅ: STORT Bonde-Karin har blivit mamma till tvillingar

LÄS OCKSÅ: RETUSCHERAD? Bianca berättar sanningen om bilden

FOTO: TT, Discovery+

SENASTE NYTT!