Prins Carl Philips nya ord om Bianca Ingrosso: ”Synd om”

PRINS CARL PHILIP, BIANCA INGROSSO

Bianca Ingrosso har väldigt trogna fans och ibland går det till en gräns att det blir helt galet kring henne. Nu berättar prins Carl Philip om Biancas situation.
– Jag tyckte så synd om Bianca, ska prinsen ha sagt.
1:01

Efter reklamen: Här tackar Prins Carl Philip sjukvårdspersonalen för sitt arbete under coronapandemin

(1:01)

Slå på ljud

Bianca Ingrosso, 27, är en av Sveriges mest folkkära tv-profiler, entreprenörer, och influencers. Med över en miljon följare på Instagram är det många som gärna följer hennes fullspäckade liv.

Men med den stora följarskaran kommer också fans. Bianca har tidigare berättat om hur folk samlas utanför hennes lägenhet.

– Jag vill inte ens säga det här för då är det som att man uppmanar folk till att göra det ännu mer. Men jag känner typ att jag vill flytta för att just nu står det människor och familjer och folk utanför min lägenhet varje dag, har Bianca sagt i en vlogg och fortsatte:

– Det är obekvämt, jag skulle inte säga att det är jobbigt eller tufft men det är en obekväm tillvaro.

Avslöjar
Lars Lerin har sålt unika huset – svindlande prislappen

Pernilla Wahlgrens möte med prins Carl Philip

Till vardags kan Bianca däremot leva ett rätt så vanligt liv, detta är något som hennes mamma Pernilla Wahlgren, 54, berättar om i det senaste avsnittet av podden Wahlgren & Wistam.

Men trots att svenskar generellt är coola när de ser kändisar så finns det vissa gånger som det blir lite för mycket uppståndelse kring Bianca. Förra veckan var Bianca i Avicii arena för att närvara vid galan Catwalk live. Prins Carl Philip, 42, var också på plats. Nu har han berättat för Pernilla hur folk betedde sig mot Bianca.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Pernilla och Carl Philip sprang nämligen på varandra häromdagen. Enligt Pernilla ska prinsen ha varit hur lättsam och naturlig som vem som helst.

– Då stod vi och pratade för dagen innan hade han varit i Globen med prinsessan Sofia. Bianca var där också, vid en jättestor manifestation för allas lika rätt. Och att man redan från grundstart i skolan ska lära alla barn att vi är alla lika trots våra olikheter, och att man ska acceptera alla som de är. Det var glada Hudik som stod bakom den här fantastiska galan och de hade då särskilt bett om att Bianca skulle komma dit, förklarar Pernilla i podden.

Prins Carl Philips ord om Bianca: ”Synd om henne”

I publiken satt väldigt mycket barn och ungdomar, och när Bianca visade sig ska det ha blivit total kaos och uppståndelse kring henne. Bianca hade inga vakter som kunde hjälpa henne.

– Men då berättade prins Carl Philip att "ja jag tyckte så synd om Bianca för vi hade typ så här flera SÄPO-vakter runt oss hela tiden, men alla i Globen var helt galna efter Bianca". Så tydligen hade det varit liksom kaos när hon kom där. Så han hade typ liksom sagt sorry Bianca, vi kan inte dela med oss av våra SÄPO-vakter.

PRINSESSAN SOFIA, PRINS CARL PHILIP

Prinsparet på scen i Avicii arena.

Anders Wiklund/TT

Svenska kändisar som fått barn 2021

Se klippet här!

FOTO: Sören Andersson/TT, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!