Björn Gustafssons diss – mötet med Bianca Ingrosso: "Vill åka hem"

Bianca Ingrosso är på semester på Mallorca med familjen och vännerna.
Nu dissar Björn Gustafsson henne efter inviten.
– Vill bara åka hem, säger komikern.
0:24

Efter reklamen: Bianca Ingrossos avslöjande om Linus Wahlgrens sexliv

(0:24)

Bianca Ingrosso, 27, har blivit en av Sveriges största tv-profiler, vi har sett henne dansa i Let's dance 2016, sitta i juryn i Talang men framförallt i realityserien Wahlgrens värld tillsammans med mamma Pernilla Wahlgren.

Bianca har hunnit med en hel del och är idag entreprenör och äger ett eget sminkmärke, smyckesföretag och snart har hon även sin alldeles egna talkshow.

Med så många bollar i luften förtjänar hon en riktig semester och just nu befinner hon sig nämligen utomlands med vännen Melina Crinborn.

Bianca visar upp lyxhuset från semestern

Semestern gick till Palma på den spanska semesterön Mallorca där Bianca visade upp det riktigt lyxigt hus de ska bo i under ledigheten på sin Instagram.

Inte heller resan dit var något som snålades på. På vägen till Mallorca slog nämligen Bianca till med VIP på Arlanda. För en person kostar en sådan biljett ungefär 4000 kronor, och det är utöver själva flygbiljetten. I VIP-servicen ingår en butler och en chaufför som kör passagerarna direkt ut till flygplanet. Lyxigt värre!

Bianca Ingrossos ärliga ord om Pernilla Wahlgrens relation till Kristin Kaspersen

Se klippet här!

Björn Gustafssons diss mot Bianca efter inviten

På Biancas Instagram har man kunnat följa den lyxiga och härliga semestern i Palma tillsammans med vännen Melina och senare anslöt lillebror Benjamin Ingrosso, 24, till gänget efter en härlig vistelse i Marbella. Men på både Biancas och Melinas Instagram syns även komikern Björn Gustafsson, 36, sittandes vid matbordet på lunchen.

Efter lunchen med Bianca klagar Björn skämtsamt och dissar värmen och det klarblåa vattnet på semesterön och längtar nog tillbaka lite till Sverige igen.

– Vill bara hem nu, säger Björn på sin Instagram.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!