Gamla flammans drag inför alla – Bianca Ingrossos erkännande

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har varit i ett av- och påförhållande i många, och när de haft sina pauser har Bianca träffat andra. Nu dyker en gammal flamma upp i Biancas kommentarsfält.
0:29

Efter reklamen: Sprickan i relationen mellan Benjamin Ingrosso och Tommy Körberg: ”Av och till”

(0:29)

Slå på ljud

Bianca Ingrosso, 27, och Phillipe Cohen, 28, är utan tvekan ett av Sveriges kändaste par. Men de som har haft koll på paret under deras nio år tillsammans vet att det inte bara varit en dans på rosor.

När Bianca gästade podcasten Två meter dumheter i fjol avslöjade hon nämligen att paret gjort slut med varandra hela åtta gånger.

Men nu verkar paret kila stadigt, trots att det varit en hel del spekulationer kring att de skulle ha gjort slut. Något som Bianca nyligen dementerade i ett meddelande till Hänt.

Nu är planen att de så småningom ska flytta in i Biancas nya våning på Östermalm i Stockholm. I nuläget är det Bianca som äger lägenheten, men planen är att även Phillipe ska köpa in sig i den lyxiga bostaden.

Åsa och Emilio Ingrosso lämnar Sverige: ”Måste hem”

Se klippet här!

Bianca Ingrossos bröllopsdrömmar

Bianca delar ofta med sig om sina framtidsdrömmar som alltid inkluderar barn och familj. Det är också just Phillipe som hon ser sig dela livet med.

Några bröllopsplaner har man däremot inte hört henne säga så mycket om, men nyligen så bröt hon tystnaden om drömmarna hon bär på.

”Jag har inte så värst många stora drömmar ändå. Men en av de absolut största är att få gå nedför altaret med min älskade pappa vid min sida till hans vackra musik”, skrev hon på Instagram.

Gamla flingens öppna ord till Bianca: ”under min och Phillipes senaste paus

När Bianca gästade podcasten Två meter dumheter avslöjade hon att hon legat med en tidigare dokusåpa-deltagare. Det var när Emilio Araya frågade om det som hon skrattandes berättade:

– Eric Hagberg och Oliver Strige. Oliver var ju under min och Phillipes senaste paus. Då var vi på samma fest. Men ingen av oss minns så mycket från den kvällen.

Och nu har Oliver kommenterat Biancas bild. Under en bild på hennes Instagram kan man nämligen se honom kommentera en eldflamma.

FOTO: Youtube/Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!