Bianca Ingrossos bröllopsbesked – efter uppbrottsryktet med Phillipe Cohen

BIANCA INGROSSO, PHILLIPE COHEN

Den senaste tiden har det spekulerats i att Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen skulle ha gjort slut – något som Bianca dementerade.
Nu kommer Bianca med ett nytt avslöjande på kärleksfronten.
0:28

Efter reklamen: Därför befinner sig Åsa och Emilio Ingrosso i Sverige hela sommaren – avslöjar nya restaurangen

(0:28)

Slå på ljud

Bianca Ingrosso, 27, och Phillipe Cohen, 28, är inne på sitt nionde år tillsammans. Under årens lopp har det hänt mycket för paret. Bland annat har de haft distansförhållande, de har testat på att både vara sambos och särbos och de har haft en hel del pauser i relationen.

Men nu för tiden blomstrar kärleken för paret och i vinter flyttar de in i sin första gemensamma lägenhet. I nuläget är det dock bara Bianca som äger lägenheten, men planen är att Phillipe ska köpa in sig så småningom.

I tio säsonger har vi fått följa Bianca på nära håll i familjens egna realityserie Wahlgrens värld. I serien har vi både fått se henne lycklig och kär men också ledsen och hjärtekrossad.

Hannah Graaf ryter ifrån mot påhoppen – efter nya kärlekslyckan: ”Skärp er!”

Biancas och Phillipes senaste uppbrott

Bianca och Phillipe har varit tillsammans i åtta år och under den här tiden har de också hunnit göra slut sju gånger.

Senaste gången Bianca och Phillipe gjorde slut var under vintern 2020/2021. I en Youtube-video berättade hon om uppbrottet:

– Det som har hänt det senaste halvåret i mitt liv har jag verkligen velat behålla privat. Det finns egentligen ingen anledning eller regel på att jag ska berätta det. Jag är ju inte i ett förhållande tillsammans med Phillipe längre. Det kommer kanske inte som en chock, eftersom vi har gjort slut ett antal gånger, sa hon då.

Men som tur var dröjde det inte länge innan Bianca var på gladare humör när hon kunde avslöja att hon och Phillipe hade hittat tillbaka till varandra igen i juni 2021.

– Vi är ihop igen, sa hon i podcasten Ursäkta.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Biancas nya bröllopsplaner – efter uppbrottsryktet

Sedan dess har det verkat som att paret haft det bra, tills för några veckor sedan då en del följare la märke till att Phillipe och Bianca knappt syntes tillsammans längre. De baserade sina misstankar på att paret inte firade midsommar ihop samt att de inte gillar varandras bilder.

Men i ett meddelande till Hänt förklarade Bianca att så inte är fallet och att paret fortfarande är ett par.

Bianca har sagt vid många tillfällen att den person som hon ser sig själv med i framtiden är just Phillipe. Det är honom som hon vill skaffa barn med och bygga ett liv med. Men Bianca har inte berättat lika mycket om sina bröllopsdrömmar. Nu bryter hon tystnaden om sin bröllopsdröm.

”Jag har inte så värst många stora drömmar ändå. Men en av de absolut största är att få gå nedför altaret med min älskade pappa vid min sida till hans vackra musik.”, skriver hon på Instagram.

BIANCA INGROSSO
FOTO: INSTAGRAM

Se när Molly Hammar överraskar Benjamin Ingrosso på röda mattan

Se klippet här!

FOTO: YOUTUBE, WAHLGRENS VÄRLD

SENASTE NYTT!