TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Hannah Graaf ryter ifrån mot påhoppen – efter nya kärlekslyckan: ”Skärp er!”

13 jul, 2022 
HANNAH GRAAF
Den senaste tiden har vi fått se Hannah Graaf njuta av varma och härliga semesterdagar med barnen och en okänd man. Hon uppdaterar gärna om sin vardag i sociala medier – något som gett följarna utrymme för påhopp.
Nu ryter Hannah ifrån.
Annons
Magdalena Graafs sommarplaner med barnenBrand logo
Magdalena Graafs sommarplaner med barnen

Hannah Graaf, 43, fångade svenska folkets hjärtan redan på 90-talet när hon tillsammans med sin storasyster Magdalena Graaf, 46, den stora hiten You Got (What I Want).

Men den senaste tiden är det dock inte de musikaliska talangerna som det snackats om. Nu är det spekulationer kring Hannahs kärleksliv som gäller.

Hannah var tidigare gift med Peter Karyd och tillsammans har de döttrarna Liv Karyd, 13, och Vida Karyd, 9. År 2017 flyttade de till Marbella tillsammans, men strax därefter kom beskedet att de valt att gå skilda vägar.

Därför tror följarna att Hannah Graaf träffat någon ny

Sedan dess har Hannah varit singel, men efter kryptiska uppdateringar på sociala medier den senaste tiden har folk börjat misstänka att hon träffat någon.

Annons

Hannah är mitt i sin semester och har varit på olika resor, bland annat i Grekland och Spanien. I uppdateringarna från resorna har hon alltid skrivit "vi" när hon berättat vad som hänt. Detta utan att nämna vem hon varit där med.

Och nu senast delade hon med sig av en bild där man kan se att hon lutar sig mot en mans famn. Hans ansikte är däremot inte med i bilden.

Hannah Graaf ryter ifrån efter påhoppen

Vid sidan av sociala medier driver Hannah en blogg som är väldigt populär. På bloggen skriver hon om sina äventyr och även tankar och annat om vardagen.

Självklart har hon uppdaterat bloggläsarna även nu när hon varit ute på resorna med barnen och den okända mannen. Men det verkar inte vara något som läsarna lägger främst märke till. På hennes senaste blogginlägg har läsarna nämligen kommenterat helt andra saker som handlar om Hannahs utseende och allt möjligt.

Nu väljer Hannah att ryta ifrån på skarpen mot bloggläsarna som sitter bakom en skärm och kommenterar elaka saker.

”Däremot så verkar det vara en handfull här inne som inte mår så bra. Ett tips är att skriva din dynga på andra forum, om du har sånt behov att av vara en skitstövel, alternativ inte komma in här och läsa alls.”, skriver hon och fortsätter:

”Detta är mitt vardagsrum och här beter man sig. Vuxna människor, bete er. Skäms på er.”

FOTO: Charlotte Brunzell/TT, TV4

Annons