Pernilla Wahlgren visar upp nya lyxvillan – följarnas starka reaktioner

Pernilla Wahlgren ser upprörd ut.

I våras kom nyheten om att Pernilla hade köpt ett nytt hus i Spanien.
Nu har hon delat med sig av bilder från det imponerande huset och det här väcker starka reaktioner från hennes följare.
Pernillas hårda markering – efter bråket med Christian: “tro inte att du kan förändra mig”
0:37

Efter reklamen: Pernillas hårda markering – efter bråket med Christian: “tro inte att du kan förändra mig”

(0:37)

Slå på ljud

Pernilla Wahlgren, 54, är en av Sveriges mest folkkära personer och i den egna realityserien Wahlgrens värld har vi fått följa henne och familjen i flera år. Även om serien främst handlar om Pernilla och Bianca Ingrosso, 27, så får vi även ibland se de andra barnen Oliver Ingrosso, 32, Benjamin Ingrosso, 24, och Theo Wahlgren, 15.

För drygt ett år sedan hände något stort i Pernillas liv och snart kunde hon avslöja att hon hade träffat en ny kille, Christian Bauer, 56. Kärleken blomstrar fortfarande mellan paret och Pernilla har tidigare avslöjat att även familjerna kommer bra överens med varandra.

Pernilla Wahlgren har köpt nytt hus - stora lyckan med Christian Bauer

I ett tidigare avsnitt av podcasten Wahlgren & Wistam berättade Pernilla om den stora satsningen men pojkvännen Christian. De slog nämligen till på ett lyxigt hus i Spanien.

De som följer Pernilla och familjen Wahlgren är nog medvetna om att de redan har ett hus i Spanien som de kallar för Casa Rosa, men nu var dags för en uppgradering.

– Jag älskar ju Casa rosa, det ligger mig så otroligt varmt om hjärtat, men det blev också en ny... ja, asså livet har ju förändrats sedan jag träffat någon, sa Pernilla i podden och fortsatte:

– Självklart ska vi få plats i Casa rosa, men med det här huset tänkte jag lite att ”Jag måste nog slå till nu, för annars kommer det att bli sålt och det är här jag vill bli gammal med mina barn och barnbarn. Både mina och Christians”. Så det här huset känns verkligen som Casa rosa 2.0!

Pernilla Wahlgrens nya bilder på enorma lyxhuset utomlands väcker starka

Och nu visar Pernilla upp det nya hemmet som ännu inte fått något offentligt namn. På sin Instagram delar hon med sig ett bildspel på det stora huset och berättar om lyckan över att ha en trädgård fylld med växter.

Jag fullkomligt ÄLSKAR all växtlighet här i min trädgård i Spanien! Nu har vi dessutom fått nya blommor & växter planterade av bästa Ronny som hjälper mig med trädgården. Såå fint!!!”, skriver Pernilla.

Pernilla förklarar att den nya trädgården har väckt ett intresse hon inte haft tidigare.

”Och jag som ALDRIG har varit en Trädgårs-tjäj , går runt här och bara njuter..! Snart kommer jag väl börja prata med alla buskar & blommor också..!”, avslutar Pernilla på Instagram.

Och nu har hennes följare reagerat på bilderna och kan inte komma över hur magiskt det verkar.

Men gud så vackert Grattis det är du sååååååå värd”, skriver en person.

Du har ett magiskt ställe”, skriver en annan.

Woow va fint”, skriver en tredje.

Och kommentarerna om hur fint det nya huset är bara fortsatte att rulla in!

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN