Pernilla Wahlgrens beslut för Theo – därför lämnades Christian ensam

Pernilla torkar en tår. Bauer tittar åt sidan.

Pernilla Wahlgren och Christian Bauers förhållande ser starkare ut än någonsin.
Men nu berättar Pernilla om den gången hon lämnade pojkvännen Christian Bauer.
Läs allt här!
Carina Bergfeldt om Pernilla Wahlgren och Christian Bauer: ”Gulliga”
0:35

Efter reklamen: Carina Bergfeldt om Pernilla Wahlgren och Christian Bauer: ”Gulliga”

(0:35)

Slå på ljud

Realityprofilen Pernilla Wahlgren, 54, är onekligen en av Sveriges mest populära kändisar. Hon är på alla event och verkar känna i princip alla inom kändisvärlden!

Många är intresserade av att veta vad som försiggår i hennes liv och lyckligtvis ger hon fansen en unik inblick i hennes liv genom den egna realityserie Wahlgrens värld.

Pernilla träffade nyligen kärleken i Christian Bauer, 56. De två är numera ett stadigt par som ständigt uppvaktar varandra med olika privata och publika kärleksförklaringar. Men har det alltid varit så?

Så träffades Pernilla Wahlgren och Christian Bauer

Det var i fjol som Pernilla gick ut med att hon hade träffat en ny kärlek. Hon och Christian träffades genom gemensamma vänner. Precis som Pernilla är han en mångsysslare. Han är säljare, modell och som träningsinstruktör. En perfekt match med andra ord!

– Vi träffades via gemensamma vänner. Det var så det var, har Pernilla tidigare avslöjat när hon gästade podcasten Framgångspodden. Hon fortsatte:

– Det var ingen nätdejting, jag har känt det ända från start, det är inte min grej liksom.

Sedan de introducerades för varandra har kärlekssagan varit ett faktum. Deras familjer har kommit varandra nära och de har även rest utomlands ihop.

Men i ett nytt avsnitt av podden Wahlgren & Wistam berättar Pernilla om den gången hon lämnade Bauer.

Pernilla Wahlgren om när hon lämnade Christian

Relationen mellan Pernilla och Christian ser ut att gå från klarhet till klarhet, men i ett nytt avsnitt av Wahlgren & Wistam berättar Pernilla om gången då hon lämnade Christian. Anledningen? Sonen Theo Wahlgren, 15.

Pernilla hade nämligen lovat yngsta sonen att han skulle få åka attraktionerna. Det enda problemet var att det var precis innan sommarkonserterna i Lotta på Liseberg skulle dra igång.

Pernilla och Christian hade redan intagit platser i publiken, eftersom sonen Benjamin Ingrosso, 24, snart skulle inta scenen.

Theo däremot var inte intresserad av att se brorsan uppträda. Han ville åka attraktionerna under konserten och sa till Pernilla att han kunde klara sig själv.

– Näe, jag kan inte ha dragit ner honom enda ner till Göteborg så ska han behöva gå själv på Liseberg, stackars barn, säger Pernilla i podden.

Så Pernilla tog det tuffa beslutet att lämna Christian att sitta ensam under allsången och missa sonens uppträdande på stora scenen.

– Chrille fick sitta själv i publiken och jag och Theo gjorde Liseberg, säger Pernilla.

Hon berättar senare att Benjamin välkomnade hennes frånvaro. Hoppas Christian åtminstone njöt av föreställningen!

FOTO: Pontus Orre/Aftonbladet/TT, Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN