LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Pernilla Wahlgrens ärliga ord om relationen till Christian familj

05 jul, 2022 
PERNILLA WAHLGREN, CHRISTIAN BAUER
Pernilla Wahlgren har en stor och härlig familj som hon står väldigt nära.
Nu har familjen utökats ytterligare i och med att pojkvännen Christian Bauer kommit in i bilden.
Så här är relationen mellan Christians och Pernillas familjemedlemmar!
Annons
Carina Bergfeldt om Pernilla Wahlgren och Christian Bauer: ”Gulliga”Brand logo
Carina Bergfeldt om Pernilla Wahlgren och Christian Bauer: ”Gulliga”

Pernilla Wahlgren, 54, och Christian Bauer, 56, har varit ett par i lite drygt ett år. Paret träffades genom en gemensam vän som tyckte att de skulle passa bra för varandra, och det visade sig stämma!

Sedan dess har relationen gått från klarhet till klarhet. Kärleken sprudlar mellan paret och de har redan hunnit uppleva mycket tillsammans. I podden Wahlgren & Wistam har Pernilla tidigare berättat om hur kär hon är i Christian.

– På en skala 1-10? Jag är 10. Och vi har ju varit i väg i Sälen i helgen och jag tror faktiskt att vår kärlek gått upp till 11, det känns fantastiskt bra, sa hon i podden tidigare i år.

Pernilla Wahlgren om bonus-barnbarnet: ”Kommer få ärva allt jag har”

Pernilla har tidigare berättat om en familjemedlem på Christians sida som hon går extra bra ihop med. Det är nämligen lilla barnbarnet Collin.

Annons

Det är ingen hemlighet att Pernilla gärna vill få egna barnbarn, men i väntan på att hennes egna barn skaffar barn så njuter hon av att vara bonus-morförälder till Christians barn.

I ett inlägg på Instagram har hon tidigare visat upp att hennes känslor för Collin är besvarade.

”Fick nu den här filmen av mamman när lille Collin ropar efter NILLA - som inte är där..! Känner ändå att man måste har gjort ett ganska bra första intryck som ”bonus-mormor” iallafall..!”, skrev hon och vid ett senare tillfälle la hon till:

”Alltså han kommer få ärva allt jag har om det här fortsätter! Bonus barnbarn ändå..!”

Pernilla Wahlgrens avslöjande om familjemedlemmarnas relation

Med andra ord funkar Pernilla bra ihop med bonus-barnbarnen. Men hur går de andra familjemedlemmarna ihop med varandra? Nu berättar Pernilla hur det ligger till.

– Nej men det funkar ju strålande skulle jag säga. För det första så hade ju mamma och pappa någon jämnårig att leka med, eftersom Christians mamma är precis lika gammal. Så det var ju kul för dem!, säger hon i podden Wahlgren & Wistam och fortsätter:

– Och sedan Caroline då, Christians dotter, har två barn varav den ena är lika gammal som Cleo, som är dotter till Jakob och Melina som var med. Alla funkar väldigt bra ihop och jag sa det, jag pratade med Christians svärson, att det är ju ganska mycket ungdomar. Alltså det är ju mer folk i deras ålder egentligen som brukar fira midsommar hos oss, än folk i min ålder.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons