Hannah Graafs lyxsemester med okänd mannnen – bilderna visar

Hannah Graaf

Den senaste tiden har det spekulerats hej vilt kring Hannah Graafs kärleksliv.
Nu visar hon upp sin lyxiga semester med den okända och lite mystiska mannen.
Louie Marti avslöjande om nya SVT programmet tillsammans med Magdalena Graaf
0:43

Efter reklamen: Louie Marti avslöjande om nya SVT programmet tillsammans med Magdalena Graaf

(0:43)

Slå på ljud

Hannah Graaf har varit ett välkänt namn för svenska folket i många år. Tillsammans med sin syster Magdalena Graaf har hon bland annat gjort den stora hiten You Got (What I Want) och under 1990-talet var systrarna glödheta.

Men den senaste tiden har det varit Hannahs kärleksliv som varit den stora snackisen.

Därför tror följarna att Hannah har träffat någon

Hannah var tidigare gift med Peter Karyd och tillsammans har de döttrarna Liv Karyd och Vida Karyd. År 2017 flyttade de till Marbella tillsammans, men strax därefter kom beskedet att de valt att gå skilda vägar.

Sedan dess har Hannah varit singel, men efter kryptiska uppdateringar på sociala medier börjar folk nu misstänka att hon träffat någon.

När Hannah har varit på olika resor har hon nämligen alltid skrivit "vi" när hon berättat vad som hänt. Detta utan att nämna vem hon varit där med. På hennes blogg framgår det också ofta att hon är på dejter så som biodejter och middagsdejter. För ett tag sedan delade hon även med sig av en bild där en okänd hand ligger på hennes lår.

Hannah Graafs lyxsemester med mystiska mannen

Och denna mystik fortsätter även nu. På Hannahs Instagram kan man nämligen se att hon varit på semester med barnen samt en ytterligare person som hon aldrig nämner. Och de verkar minst sagt ha haft det bra.

”Ännu en dag med sol, vind och vatten har helt smärtfritt gungat förbi. Glada, solvarma med toviga saltvattenhår, mätta av all god mat, åkandes på ring i full fart, gjort Spetses på fyrhjuling, paddlandes på bräda och tacksamma välkomnar vi vår näst sista dag i paradiset Skulle bli smått störd av att se detta här på IG, för det är lika vidrigt härligt som det ser ut”, skriver hon under ett bildspel från semestern.

Hon fortsätter sedan:

”Idag lämnar vi Grekland efter en vecka ute till havs. Tacksamma och lite brunare Väskan med alla kläder kom knappt till användning då vi levt i badkläder Den här resan kommer vi minnas, bära med oss och ta fram kalla och mörka vinterdagar. Det har varit så rofyllt att göra en sån här resa… ingen stress över någonting. Allt har bara flutit på, vi har ätit frukost och lunch på båten, även middag några kvällar, annars har vi stigit iland på små pittoresk öar där vi strosar runt. Vi har vilat när vi känt för det, badat så fort vi lagt till och tagit dagen precis som den kommit. Vi har vaknat tryggt varje morgon (närmare lunchtid) till doften av omelett och pannkakor.”

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN