LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bianca Ingrosso visar upp graviditetstestet – berättar om oron

07 dec, 2021 
Johanna Alm
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har varit tillsammans i flera år, även om de tagit en paus några gånger.
Under relationen har Bianca blivit gravid flera gånger, vilket har gjort att hon ofta är orolig över att det ska ske igen.
I en ny video berättar tv-profilen om oron och alla graviditetstest.
Annons
Pernilla Wahlgrens chock – efter Bianca Ingrossos avslöjande om henne och Phillipes sexlivBrand logo
Pernilla Wahlgrens chock – efter Bianca Ingrossos avslöjande om henne och Phillipes sexliv

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har haft ett av- och på-förhållande i många år, men efter varje uppbrott har de funnit sin väg tillbaka till varandra och är i skrivande stund ett par.

Trots alla turer verkar det som att Bianca och Phillipe trivs väldigt bra i relationen just nu, och de bor faktiskt inte helt själva.

Bianca Ingrosso om kampen med alla hundar

Bianca har en svaghet för hundar och har själv två hundar som hon delar med sin mamma Pernilla Wahlgren.

Och när Phillipe och Bianca hade en paus skaffade Phillipe en hund vid namn Ted, vilket gör att de nu har tre hundar att ta hand om. Och inte nog med det så är pojkvännens hund bra mycket större än Biancas hundar, som är av rasen chihuahua och minstingen en pomchi.

I Wahlgrens värld berättar Bianca öppet om stressen över att leva med tre hundar.

– Nu lever jag i ett hem med tre hundar och det är nog bland det värsta jag varit med om. Den dagliga konstanta stressen med skäll, bajs, kiss och att hålla koll på och rasta tre hundar. Och att det alltid är stökigt. Man måste alltid städa upp efter någon, sa hon då.

Annons

Bianca om graviditetstesten

Bianca delar ofta med sig av privata och intima saker och räds inte för att säga precis vad hon känner och tycker. I förra säsongen av Wahlgrens värld var det en ledsen Bianca som öppnade upp sig om sorgen över att behöva göra en abort.

– Jag har alltid velat bli med barn när jag är 25. Egentligen borde jag ha ett barn nu. Jag har planerat det här i punkt och pricka. Jag skulle vara 22 år gammal och säga ”Surprise! I am pregnant!” och sen leva lycklig i resten av mina dagar. Men det blev inte så, sa Bianca i Wahlgrens värld då.

I den senaste vloggen på influencerns Youtube-kanal står hon med pojkvännen i sitt kök i den flotta lägenheten på Östermalm och filmar för sin vlogg medan han lagar mat.

Det är då ett nyinköpt graviditetstest råkar komma med i videon. Bianca förklarar då att hon inte är gravid men att hon ibland kan få för sig det och därför ofta köper graviditetstest.

– Jag är inte gravid men jag är mästare på att tro varje gång jag ska få mens att jag är gravid, det är ju snarare bara för jag har pms eller ägglossning, förklarar Bianca Ingrosso i videon.

FOTO: Bianca Ingrosso/Youtube, Karin Törnblom/TT

Annons