LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Beslutet för Christer Sjögren säger allt om hans hälsa

06 dec, 2023 
Christer Sjögren
Christer Sjögren drar sig undan allt mer från offentligheten.
Men ett nytt beslut som nu fattats för dansbandsstjärnan avslöjar hur det egentligen ligger till med honom.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Lasse Stefanzs okända koppling till Pernilla WahlgrenBrand logo
Lasse Stefanzs okända koppling till Pernilla Wahlgren

Leende guldbruna ögon och Till mitt eget Blue Hawaii är två av hitlåtarna där Christer Sjögren, 73 bjuder på sin ljuvliga stämma. Hitsen har varit många och karriären lång.

Tillsammans med resten av Vikingarna är Christer ordentligt omtyckt av svenska folket. Men på senare år ser vi allt mindre av honom och Christer har nästintill försvunnit helt från rampljuset.

Ny beslutet för Christer Sjögren avslöjar allt – så är det med honom

I fjol kom bandet med albumet The Final Tour - Live In Concert. Det är en inspelning från Cirkus i Stockholm där de bandat sina absolut största hits genom åren. Av namnet att tolka så började fansen misstänka att detta var slutet på en era och när Hänt nådde Vikingarnas pressansvarige Rickard Werecki bekräftade han att så är fallet. Albumet är Vikingarnas sista men hur ser det ut med spelningar framöver?

Annons

Jo, glädjande nog verkar Christer inte lagt den biten på hyllan. Alldeles nyligen kom den glädjande nyheten att Christer ger sig ut på en ny turné. Under våren kommer han nämligen turnera runt landets kyrkor tillsammans med Anna Werner.

– Det ska verkligen bli roligt att komma ut på turné igen och möta publiken runt om i landet. Denna gången blir det från Elvis breda repertoar och några av mina personliga favoriter i genren andliga sånger samt låtar från Vikingarna. Kyrkorummet gör att den musikaliska känslan och betydelsen av låtarna växer en dimension till, sa Christer Sjögren i ett pressmeddelande.

Christer Sjögrens egna ord om att lägga ner – då sker det

Att Christer nu ger sig ut på ny turné trots en ålder på över 70 år visar på att måendet måste vara på topp. Däremot pratade han så sent som i somras om att det finns planer på att lägga ner helt.

– Så länge jag tycker det är kul och orken finns med mig, sa då Christer om framtiden.

FOTO: TT

Annons