ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Ensam mamma söker-Beatrice sorg efter cancern – kan inte få fler barn

21 maj, 2021 
BEATRICE LARSSON
Beatrice Larsson var med i Ensam mamma söker 2017.
I en stor intervju med Hänt berättar hon om sorgen över att inte kunna få fler biologiska barn.
– Vissa stunder känns det tyngre, säger hon.
Annons
Svenska kändisarna du glömt var ett parBrand logo
Svenska kändisarna du glömt var ett par

Beatrice Larsson, 29, var med i Ensam mamma söker 2017, där dejtade hon flera killar. När tjejerna gjorde sina sista valde Beatrice Kim Åsberg, och mamman Johanna Ridde, valde Fredrik Thomasson, som hon hade dejtat under programmets gång.

Men vad som kom att hända senare var att Beatrice och Fredrik istället blev kära, dock varade inte relationen särskilt länge på grund av praktiska skäl.

2020 tog livet en helt annan vändning för Beatrice Larsson. Hon drabbades nämligen av livmodercancer. I en intervju med Hänt berättar hon nu om sjukdomstiden, nya kärleken och glädjen över att kunna umgås mer med sonen.

Beatrice Larsson om att inte kunna skaffa fler biologiska barn

När Beatrice fick cancerbeskedet var det både en sorg men också en lättnad. Hon fick då äntligen ett svar på varför hon mådde så fruktansvärt dåligt och ständigt var orkeslös.

– Jag hade mått så dåligt i en längre tid. Jag hade tappat vikt och aptit så det var en lättnad att få beskedet. Jag orkade inte med Lionel och jobbet, säger Beatrice.

Annons

Beatrice har sonen Lionel, 7, och är så tacksam att hon blev mamma så ung, då hon på grund av cancern behövde operera bort hela livmodern.

– För det första blev jag livrädd och för det andra blev jag rädd om jag ens skulle överleva. Sedan det här med att inte ha någon livmoder. De tog bort livmodern, äggstockarna och livmodertappen.

Hur har du ställt dig till tanken att inte kunna få fler biologiska barn?

– Vissa stunder känns det tyngre än andra då jag älskar att vara mamma och tyvärr är det bara på halvtid idag. Vilket gör att halva mitt liv lever jag utan barn. Men när de tunga känslorna kommer vänder jag tanken att jag faktiskt fick ett barn och vilken tur det var, säger Beatrice och fortsätter:

– Att spara livmodern och istället dött av cancer är ju inget alternativ. Då väljer jag vara tacksam över att jag valde att bli mamma så tidigt i livet och lycklig för det jag har, jag hade kunnat stå helt utan med tanke på att många idag väljer att skaffa barn efter 30. Jag hade tur i oturen.

Annons

Beatrices nya kärleksbesked efter åren som singel

Beatrice ser nu väldigt ljust på framtiden då hon är frisk från cancern. Hon har mer tid till sonen och har aldrig mått så bra om hon gör nu. Dessutom ligger det kärlek i luften – då hon träffar en speciell person.

– Jag känner mig varken som singel eller i ett förhållande. Men jag träffar någon, en underbar person som jag känner mig väldigt trygg med och han gör mig glad. Vi träffades via Facebooks Tinder.

Beatrice är glad att energin är tillbaka då hon orkar mer med sonen idag än när hon var sjuk.

– Under sjukdomstiden var det en kamp att laga mat. Men han är hos mig på helgerna nu och vi har fått en mycket starkare relation efter cancerresan, jag är så tacksam.

Hur ser du på framtiden?

– Den ser ljus ut, faktiskt ljusare än på länge. När jag var så nere och låg på energi tappade jag gnistan. Men nu känns allting roligt igen! Bara att gå en promenad känns kul, förklarar Beatrice Larsson.

FOTO: TV3

Annons