LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Ensam mamma söker-Beatrice har fått cancer

04 apr, 2020 
Ensam mamma söker-profilen har drabbats av cancer.
För Hänt berättar Beatrice Larsson om tuffa tiden och sorgen att inte kunna få fler barn.
– Häromdagen fick jag raka av mig allt hår, säger hon.
Annons
Theodoras oro under graviditeten: ”Känner den inte alls”Brand logo
Theodoras oro under graviditeten: ”Känner den inte alls”

2017 års upplaga av TV3:s dejtingprogram Ensam mamma söker tog en oväntad vändning i finalen. Tjejerna gjorde sina sista val och mamman Johanna Ridde, 32, valde Fredrik Thomasson, 33, som hon hade dejtat under programmets gång.

Men när inspelningen var klar skulle det visa sig att Fredrik hade hittat kärleken i en annan av de andra mammorna, nämligen Beatrice Larsson, 28. Beatrice hade i programmet valt Kim Åsberg, 29, som sitt sista val.

Paret började träffas efter programmet, känslorna växte sig starka och det dröjde inte länge innan det var upp över öronen förälskade i varandra. I Viafree-programmet Ensam mamma söker – Ett år senare har Beatrice berättat om känslorna som kom direkt.

– Det klickade väldigt snabbt. Det räckte med att han gick in i mitt kök och så kände jag bara att ”gud, jag måste kyssa den här människan”. Och sedan var det vi, säger Beatrice i programmet.

Men efter en tid tillsammans tog förhållandet slut. I Ensam mamma söker – Ett år senare berättar Beatrice om beslutet att avsluta förhållandet.

Annons

– Jag kommer inte ihåg om det var han eller jag, men jag uppfattade det själv som att jag mådde väldigt dåligt av att inte kunna vara nära den man är tokkär i, att man vill kunna vara där hela tiden. Vi försökte ändå kunna ses så ofta vi kunde, säger hon.

Drabbats av cancer

När Hänt pratar med henne berättar Beatrice nu att hon för några månader sedan fick beskedet att hon drabbats av cancer.

– Jag kämpar mot livmodercancer just nu. Jag fick min cancerdiagnos i januari så, säger hon och fortsätter:

– Jag har genomgått operation och opererat bort livmodern och äggstockar, så det är en stor sorg att inte kommer kunna få fler barn. Jag genomgår också cellgifter just nu, så häromdagen fick jag raka av mig allt hår. Jag kör var tredje vecka nu i fyra omgångar till 18 maj, därefter väntar strålning i Göteborg under fem veckor.

Mitt i allt blev Beatrice även färdigutbildad medicinsk sekreterare, vilket hon vill lägga fullt fokus på så fort hon mår bra igen.

– Jag har pluggat klart till medicinsk sekreterare och fått jobb på en gynmottagning, där jag nu märkligt nog blev patient, säger hon.

FOTO: VIAFREE/TV3/INSTAGRAM

Annons