LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bäst i test försvinner helt efter succén

23 apr, 2021 
Bäst i Test är tittarfavoriten som underhåller på SVT varje fredag klockan 20.00. Men nu börjar säsongen lida mot sitt slut och det är dags för final. Och ännu har SVT inte kommit med några besked om en ny säsong.
Annons
Därför slutar Fredrik Skavlan – gör en sista säsongBrand logo
Därför slutar Fredrik Skavlan – gör en sista säsong

Ingen har väl missat SVT:s program Bäst i test som sänds fredagar på SVT1 klockan 20:00. Succéprogrammet är inne på sin femte säsong och har sedan start haft David Sundin och Babben Larsson i spetsen. Varje år har de en panel som tillsammans med en gäst ska tävla om vem som är bäst i test helt enkelt.

Johanna Nordström gör succé i Bäst i Test

Johanna Nordström är en av de som sitter i panelen den här säsongen och hon är en stor favorit som tagit sig rakt in i hjärtat på svenska folket. Kommentarerna på hennes sociala medier är ett kvitto på detta. När hon delade ett inlägg på sin Instagram om att det den här veckan är det sista avsnittet av Bäst i Test 2021 så var det många starka reaktioner hos hennes följare.

”Du får aldrig sluta med Bäst i Test”, skriver en av hennes följare till inlägget.

”Hoppas du redan är inbokad på nästa säsong”, skriver en annan.

Men det var inte bara besvikelsen över att tittarna inte längre ska få hänga med Johanna på fredagskvällarna längre som visade sig. Utan det var även en enorm besvikelse över att Bäst i Test nu försvinner helt på fredagarna.

Annons

”Neeeej säg inte att det är sista avsnittet”, skriver en person i kommentarsfältet på samma inlägg.

”Enda besvikelsen med detta klipp är att det är sista avsnittet”, skriver en annan.

Programmet är onekligen populärt så att det nu har kommit till säsongens slut är en besvikelse för många. Men faktum är att det ännu inte riktigt är slut. Den här veckan är det final i programmet vilket innebär att det är sista gången som panelen tävlar mot varandra. Och det är sista gången som det kommer en gäst som de ska försöka slå. Men det är inte för än nästa vecka som tittarna får sin sista dos av underhållning från det populära programmet.

Det sista avsnittet kommer att sändas fredagen 30 april och det kommer vara ett bonusavsnitt. I avsnittet visas nästan allt bortklippt material från säsongens gång och där kommer inga förutom panelen och programledarna delta.

Beskedet om en ny säsong av Bäst i Test

Att tittarna kommer sakna Bäst i Test råder det inga tvivel om och många är nyfikna på om det kommer en ny säsong av programmet. Hänt har kontaktat SVT för att få svar på detta. Svaret vi fick av SVT var att de inte gick att säga någonting gällande programmets framtid ännu.

Därför kan vi dessvärre´ inte ge er läsare några klara besked om vi alla kan vänta oss en sjätte säsong av Bäst i test eller inte. Vi får helt enkelt vänta och se om en ytterligare säsong av programserien blir aktuell framöver.

Säsong 5 av Bäst i test går att se fredagar på SVT klockan 20:00 och finns även tillgängligt att streama på SVT Play.

Annons