Bachelor-Simon Lindströms relation till Sigrid Bernson efter romansen

Simon Lindström och Sigrid Bernson

Simon Lindström gav sin sista ros till Elvira Svensson i årets säsong av Bachelor, men i somras valde de att gå skilda vägar.
I podcasten Sweet but psycho avslöjade Simon att han tidigare har dejtat Sigrid Bernson, men hur ser deras relation ut idag?
Hänt har tagit reda på svaret!
Simon Lindström om inspelningen av Bachelor 2021 – "Det går inte att föreställa sig"
Slå på ljud

Under hösten har tittarna kunnat följa Simon Lindströms jakt på kärlek i årets Bachelor. Efter att ha dejtat över 20 tjejer stod det klart att det var Elvira Svensson som fick Simons sista ros. Paret valde dock att gå skilda vägar efter att ha dejtat i några månader på hemmaplan.

Därför är inte Simon Lindström och Elvira Svensson ett par idag

Att gå från att dejta framför kameran och att åka på lyxiga dejter i soliga Grekland till att inte få visa sig tillsammans offentlig på stan hemma i Sverige, visade sig bli en för stor påfrestning för Simon och Elvira. De valde att göra slut några månader efter inspelningen av Bachelor.

För Hänt har Simon tidigare berättat om anledningen till uppbrottet och hur deras relation ser ut idag.

– Man får liksom inte ens handla på Ica tillsammans, sedan har vi bott på på varsin sida av Sverige. Vi kunde inte ens gå ut och gå med Elviras hund, det var för jävligt och skitsvårt, sa Simon Lindström då och fortsatte:

– Men det känns också skönt för vi har en sådan bra dialog och kontakt idag.

Bachelor-Simons relation till Sigrid Bernson efter romansen

I podcasten Sweet but psycho, som drivs av Ex on the beach-profilerna Elin ”Woodie” Skog och Josephine Qvist, avslöjade Simon nyligen vem den kändaste personen han har legat med är. Han säger då att han tidigare har dejtat den professionella dansaren Sigrid Bernson.

– Jag har dejtat Sigrid Bernson innan, en toppentjej. Hon är super.

För Hänt berättade han att de två träffades på en resa till Trysil och att de dejtade ett tag därefter.

– Vi träffades av ren slump på ett spa i Trysil för många år sen, därefter så dejtade vi ett litet tag. Sigrid är en fantastisk person och hon verkar vara väldigt lycklig idag och det gör mig sjukt glad, hon förtjänar det bästa.

Sigrid är idag ihop med artisten Robin Bengtsson som hon träffade i Let's dance 2019.

Så hur ser Bachelor-Simon Lindströms relation till Sigrid Bernson ut idag? Trots att det var många år sedan de dejtade verkar det som att stämningen är god. De följer nämligen varandra på Instagram!

LÄS OCKSÅ: Hanna Hedlunds ilska mot frågorna om uppbrottet från Martin Stenmarck

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgren avslöjar sanningen bakom okänsliga missen efter dödsfallet

FOTO: Nyhetsmorgon/TV4 Play

FRÅN FÖRSTASIDAN