Pernilla Wahlgren avslöjar sanningen bakom okänsliga missen efter dödsfallet

Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgren är en folkkär svensk kändis och med hennes utstrålning har hon lyckats charma hela Sverige i flera decennier.
Men även Pernilla begår misstag.
Nu avslöjar hon sanningen bakom den okänsliga missen efter dödsfallet.
Pernilla Wahlgrens plötsliga utspel mot Phillipe Cohen: ”Tycker inte om honom längre”
Slå på ljud

Pernilla Wahlgren är dotter till Hans Wahlgren och Christina Schollin och har mer eller mindre vuxit upp i rampljuset. I tidig ålder började hon med musikal- och skådespelarjobb och har lyckats hålla sig kvar i strålkastarljuset ända sedan dess.

Numera är hon också en folkkär tv-profil som, tillsammans med sin dotter Bianca Ingrosso, syns i rutan varje vecka med i realityserien Wahlgrens värld.

Pernilla är känd för att bjuda på sig själv och räds inte för att berätta om pinsamma, eller rent ut sagt stora misstag, som hon råkat göra i sitt liv. Nu avslöjar hon sanningen bakom den okänsliga missen efter att en väns mamma gått bort.

Pernilla Wahlgrens nya bakslag med husbygget

Pernilla har ett hektiskt liv med flera tv-inspelningar och turnéer och är nu även i full gång med att bygga sitt drömhus.

För ett tag sedan köpte hon nämligen en tomt på Lidingö och tillsammans med arkitekten Heidi Mikalsen har hon tagit fram ritningar för det kommande huset.

Det pampiga huset kommer vara över 300 kvadratmeter stort med mycket ljusinsläpp och stora sällskapsytor.

Byggandet av lyxhuset har dock tagit längre tid än vad de trodde från början och i podcasten Wahlgren & Wistam har Pernilla berättat om det nya bakslaget. Det visar sig nämligen att det kommer att dröja ännu längre innan hennes drömhus står på tomten. Detta då det behövde göras mer än planerat på tomten innan huset kan placeras.

Men Pernilla verkar ta förseningen med en klackspark och i podcasten avslöjar hon att huset förväntas vara på plats iallafall under sommaren 2022.

Pernilla Wahlgrens avslöjande om okänsliga missen efter dödsfallet

Pernilla som ständigt är aktuell i olika tv-program och intervjuer gästade även Parisa Amiri i SVT-programmet Kvartsamtalet för ett tag sedan.

I programmet träffar Parisa personer som hon är nyfiken på och pratar om deras framgångar och motgångar. I en kvart långt utvecklingssamtal pratar de om misslyckanden, genombrott och mål.

Det är då Pernilla berättar om det lilla missöde som skedde när hon skulle skicka ett meddelande till en vän vars mamma gått bort.

– Det bästa är när någons mamma hade dött och du smsade LOL, det är ju så fake? Det måste vara fake?, säger Parisa i programmet och fortsätter berätta att Pernilla alltså trodde att uttrycket ”LOL” betydde "lots of love".

Pernilla svarar då skrattandes med att hon var helt säker på att det betydde just det.

– Nej, jag var helt säker, svarar Pernilla.

”LOL” betyder ”Laugh Out Loud”.

LÄS OCKSÅ: Ida Nordfors om barn med Sebastian Martinsson efter Bachelor 2021

LÄS OCKSÅ: Liamoo om dottern Alinas födelse – berättar om starka känslorna

FOTO: Kvartsamtalet/SVT Play, Wahlgrens värld/Discovery+

FRÅN FÖRSTASIDAN