Anna Anka bryter tystnaden efter långa pausen – visar upp kärlekslyckan

11 feb, 2021 
Anna Anka, David Johansson
Det har varit tyst från Anna Ankas håll den senaste tiden.
Men nu har hon valt att ge ifrån sig ett livstecken, efter den långa frånvaron på sociala medier.
”Starkare än någonsin”, skriver hon nu.
Annons
Anna Ankas öppna brev till Elena Belle efter makens död: ”Det är upp till oss”
Anna Ankas öppna brev till Elena Belle efter makens död: ”Det är upp till oss”

Hollywoodfrun Anna Anka, 49, och sångaren Paul Anka, 79, var gifta i två år. Under tiden som gifta fick svenska folket följa med i deras vardag i det populära reality-programmet Svenska Hollywoodfruar.

Sedan dess har mycket hänt för den omtyckta tv-profilen. I Svenska hollywoodfruar var det en minst sagt kontroversiell Anna som tittarnas möttes av och hennes uttalanden ledde till många stora rubriker i media. I en intervju i Skavlan berättade hon om hur Paul ställde sig till de starka reaktionerna.

– Han säger "you go girl! You have the power!", men vi båda är chockade att jag har skapat den här mediahysterin, sa hon då.

Turbulenta tiden efter skilsmässan från Paul Anka

Men idag håller Anna en betydligt lägre profil, och hon verkar också ha det mycket lugnare på kärleksfronten. Skilsmässan från Paul blev nämligen mycket omskriven och turbulent. Det slutade till och med så pass illa att Anna förlorade vårdnaden om båda sina barn Ethan och Eli. Trots att Paul bara är pappa till sonen så förlorade Anna även vårdnaden om sin dotter i samma veva.

Annons

Anledningen till domen är en vårdnadstvist som Paul Anka påbörjat efter skilsmässan och idag är det snart fyra år sedan han beviljades ensamvårdnad om sonen. Trots att Anna Anka flera gånger pratat i intervjuer om sorgen över att inte få umgås med sina barn menar hon att hon idag accepterat situationen – även om hon hoppas på att kunna återfå en relation med sina barn när de är vuxna och kan besluta över sina liv själva.

För drygt ett och ett halvt år sedan gifte sig Anna med hennes stora kärlek David Johansson. Anna har tidigare berättat om kärlekslyckan för Hänt och hur bra de trivs i varandras sällskap.

– I varje förhållande som jag varit i har jag varit med personen 24 timmar om dygnet. Jag skulle tycka det vore jättejobbigt om vi inte skulle ses på hela dagen. För mig finns det ingen annan person som jag hellre skulle vilja spendera min tid med än David, sa hon då.

Anna Anka bryter tystnaden

Att Anna och David har det bra tillsammans står det inga tvivel om, men under hösten har det varit knäpptyst från paret. Något som Hänt uppmärksammade så sent som igår. Men nu har Anna valt att bryta tystnaden och samtidigt visa upp hur lycklig hon är med sin stora kärlek. På hennes Insta-story skriver hon nu:

Annons

”Det bara gör nånting med mig, vår kärlek är starkare än någonsin”, skriver hon och pussar på sin make David.

FOTO: Olle Sporrong/EXP/TT, Instagram

Annons