LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Anna Anka har gift sig med David Johansson

13 feb, 2020 
AvIda Gustafsson
Anna Anka
2017 hittade Anna Anka kärleken i David Johansson.
För drygt ett år sedan förlovade de sig – och nu avslöjar Anna Anka att paret gift sig!
– Lagligt sätt är vi gifta, men vi har inte haft själva bröllopet, säger Anna Anka i podcasten Power Couples Podden.
Annons
Följarnas upptäckt i Maria Montazamis bild på sonen NicholasBrand logo
Följarnas upptäckt i Maria Montazamis bild på sonen Nicholas

Tv-profilen Anna Anka, 48, blev ett välkänt ansikte för hela svenska folket när hon medverkade i den första säsongen av TV3:s Svenska Hollywoodfruar. Då var hon gift med amerikanska Paul Anka, 78, men 2010 gick paret skilda vägar.

I slutet av 2017 avslöjade Anna Anka att hon träffat kärleken på nytt, i svenska David Johansson, 28. Paret har sedan dess stolt visat upp sin kärlek till varandra, och för drygt ett år sedan tog de ytterligare ett steg i sin relation och förlovade sig.

Bröllopsplanerna hotades

Till Hänt avslöjade Anna Anka kort efter förlovningen att paret bestämt både datum och plats för det kommande bröllopet.

– Bröllopet kommer att äga rum i mars 2020, det blir väldigt romantiskt på en av världens vackraste platser. Det kommer att bli en bra storlek på det för David har en stor familj, berättade Anna Anka vid tillfället.

Men i december 2019 kom ett nytt besked – bröllopet riskerade att skjutas upp på grund av den pågående process med David Johanssons visum i USA, där Anna Anka bor.

Annons

– Just nu är vi i processen att ändra Davids status så han kan stanna i USA. Under tiden kan han inte resa så det har bromsat in planerna lite, sa Anna Anka till Hänt om bröllopet.

Anna Ankas bröllopslycka

Nu avslöjar Anna Anka den glädjande nyheten att hon och David har gift sig! Det är när paret gästar Power Couples Podden som intervjuaren Goran Asaad inleder avsnittet med att gratulera de nygifta turturduvorna.

– Vi vill börja med att gratulera er – ni har precis nyligen gift er, fy fan vad kul, säger Goran.

– Japp, fantastiskt, svarar Anna Anka och fortsätter:

– Men vi har inte haft ceremoni. Så lagligt sätt är vi gifta, men vi har inte haft själva bröllopet. Men det kommer. Så hur det kommer att bli får ni vänta och se.

Vidare i podcasten avslöjar Anna Anka att anledningen till att ceremonin än så länge uteblivit är den fortfarande pågående processen med Davids visum, och att han därför inte får lämna landet.  Eftersom paret fortfarande drömmer om ett bröllop utomlands får de helt enkelt vänta med ceremonin.

Annons

– Jag har ju en plan om hur jag vill att bröllopet ska vara, och det är faktiskt en av de vackraste öarna i världen. Men det handlar om att det är bara vissa månader man kan ha det där, berättar Anna Anka och fortsätter:

– Vi är mitt i processen att David ska kunna stanna i USA och få sina papper och kunna jobba här, och stanna för alltid. Så det är den processen som gör att vi inte kan ha ceremonin, vi får vänta på att processen ska slutföras, säger Anna Anka i Power Couple Podden.

FOTO: Olle Sporrong/EXP/TT, Anders Wiklund/TT

Annons