Anna Ankas okända krav på nya kärleken David

Anna Anka & David Johansson

Innan Anna Anka och David Johansson blev ett par hade hon en tydlig bild av vad hon skulle acceptera i en relation och inte.
I en intervju med Hänt avslöjar hon nu de okända kraven hon ställde på sin man innan de blev ett par.
– Jag vill inte, säger hon.
Slå på ljud

Då många par har tvingats till att spendera betydligt mer tid med varandra under coronapandemin är det allt fler som har gått skilda vägar. Men att umgås med sin partner dygnet runt är inget tv-profilen Anna Anka ser som ett problem. Tvärtom. I en intervju med Hänt berättar hon om kärlekslyckan med David Johansson.

– I varje förhållande som jag varit i har jag varit med personen 24 timmar om dygnet. Jag skulle tycka det vore jättejobbigt om vi inte skulle ses på hela dagen. För mig finns det ingen annan person som jag hellre skulle vilja spendera min tid med än David, säger hon.

Innan hon träffade David var Anna gift med den amerikanska sångaren Paul Anka. År 2010 gick de skilda vägar efter två år tillsammans, och åren efter skilsmässan har gett henne tid till att reflektera över en hel del saker. Nu berättar hon för Hänt vad det är hon söker hos en partner, och vilka krav hon hade på David innan de blev tillsammans.

Anna Anka om kraven på David Johanson

Annas tidigare relationer har alla varit turbulenta, och under hennes år som singel lovade hon därför sig själv att aldrig hamna i en sån relation igen. Och för att se till att inte historien inte skulle återupprepa sig var hon väldigt noga med att hennes nästa partner skulle ha samma värderingar som hon själv har.

– Innan jag träffade David hade jag jobbat på mig själv i många år och också bestämt mig för hur jag ville att en relation skulle vara. Så när jag och David började träffas var jag väldigt ärlig med vad jag accepterade och inte, säger hon innan hon fortsätter:

– Jag sa att jag aldrig skulle vilja vara med en man som dricker då jag själv haft det jobbigt under min barndom med alkohol och så. Så därför vill jag inte exponera mig själv för sånna möjligheter där jag ska må dåligt för att personen jag är med har problem med spriten eller droger eller vad det nu kan vara.

Då David är flera år yngre än Anna hade hon förståelse för ifall de skulle vara på olika ställen i livet, och att han till exempel skulle ha behov av att gå ut och festa med sina kompisar. Men trots det ville hon vara tydlig med att hon inte ville ha en partner som är ute och festar, vilket han också förstod.

– Jag visste att han var ung och jag vet att man går igenom olika faser, men var han ärlig med att det inte är något han är intresserad av utan att han tycker det är viktigare att vi har en bra relation, berättar hon om hans respons till det kravet.

LÄS OCKSÅ: Anna Anka bryter tystnaden efter långa frånvaron

LÄS OCKSÅ: Anna Anka återförenad med dottern Elli – efter sex år

FOTO: TT

SENASTE NYTT!