Anna Ankas mystiska tystnad – sista bilden innan försvinnandet

10 feb, 2021 
https://image.hant.se/Linnea.jpg.jpg?imageId=5434184&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=1318Linnea Lundgren
Anna Anka
Anna Anka har skapat stora rubriker genom åren.
Men efter bröllopslyckan med maken David har hon nu försvunnit spårlöst.
Annons
Anna Ankas öppna brev till Elena Belle efter makens död: ”Det är upp till oss”
Anna Ankas öppna brev till Elena Belle efter makens död: ”Det är upp till oss”

Anna Anka har gjort sig känd för att skapa stora rubriker. Då hon dök upp Svenska Hollywoodfruars första säsong var det en vass Anna som tittarna mötte och med tiden kom svenska folket att både älska och hata hennes vågade uttalanden.

Men mycket har hänt i Annas liv sedan tittarna först fick en inblick i hennes vardag som hustru till sångaren Paul Anka. Sedan tio år tillbaka är paret separerade och i en intervjuer har Anna berättat om den infekterade skilsmässan.

– Jag förstod inte vad det var som gjorde att det blev bråk och stormigt hela tiden. Han hade sina värderingar och jag visste inte mina värderingar och då blev det fullständigt kaos, säger hon innan hon fortsätter:

– Men nu när jag ser tillbaka så vet jag exakt vad jag har gjort och sagt för att han skulle få de känslorna och bli arg på mig.

Infekterade skilsmässan

Skilsmässan slog hårt mot Anna som inte bara förlorade sin make utan också vårdnaden om sina två barn, Ethan, som hon har tillsammans med Paul Anka, och dottern Eli som hon har sedan en tidigare relation.

Annons

Anledningen är en vårdnadstvist som Paul Anka påbörjat efter skilsmässan och idag är det snart fyra år sedan han beviljades ensamvårdnad om sonen. Trots att Anna Anka flera gånger pratat i intervjuer om sorgen över att inte få umgås med sina barn menar hon att hon idag accepterat situationen – även om hon hoppas på att kunna återfå en relation med sina barn då de är vuxna och kan besluta över sina liv själva.

Anna Anka tillsammans med exmaken Paul Anka och sonen Ethan.THOMAS ENGSTRM

Relationen med Paul är dock obefintlig sedan domstolen tog sitt beslut. Inte heller hoppas Anna på att de två någonsin ska kunna ha en relation med varandra igen.

– Paul och jag har inte haft någon relation efter allt med vårdnadstvisten och rättegången för jag accepterar det som hände. Så jag tänker inte fortsätta hålla på att bråka med honom, har Anna tidigare sagt till Hänt innan hon fortsatte:

Annons

– Hur han ser på mig och vad han tycker om mig det är hans perspektiv medan jag har ett helt annat perspektiv på det. Jag tycker bara det är onödigt. Det kommer till en punkt där man måste se framåt, man kan inte bara leva i dåtiden.

Mystiska tystnaden

Anna Ankas liv har gått vidare och tillsammans med nya maken David Jonsson, 28, har hennes följare kunnat följa hennes vardag i sociala medier.

Men så har det nu hänt något. Sedan i september har Anna Ankas sociala medier sått ouppdaterade. Det sista inlägget Anna gjorde var på hennes och makens Davids ettåriga bröllopsdag.

Till en bild från bröllopet skrev hon då:

”Firar vår 1 års bomullbröllop. Varje dag är jag tacksam så tacksam för att just du är min man. Så snygg och smart. Du har gjort mitt liv perfekt. Min gyllene diamantring är vår cirkel av kärlek, och den kommer aldrig ta slut. Jag kommer älska dig i varje andetag för alltid. Du är mitt allt”.

Annons

Vad den plötsliga tystnaden från Anna Anka beror på är oklart men en sak är säker, vi saknar vår Anna!

Anna Anka och Elena Belles relation idag – efter bråken i Svenska Hollywoodfruar
Anna Anka och Elena Belles relation idag – efter bråken i Svenska Hollywoodfruar

FOTO: TT

Annons