Nya bilden på Paul och Anna Ankas son Ethan, 14

Anna Anka

Det har gått tio år sedan skilsmässan mellan Paul och Anna Anka. Nu visar den stolta pappan upp en bild på deras gemensamma son Ethan – som hunnit växa på sig rejält.

Det var 2010 som Hollywoodfrun Anna Anka och dåvarande maken, artisten och låtskrivaren Paul Anka bröt upp. Och den var allt annat än vacker. Till en början hade Anna delad vårdnad om sina barn: Elli som hon fick från ett tidigare äktenskap med Lou Yeager och Ethan som hon fick med Paul Anka.

Ex-makarna anklagade Anna för att ha misshandlat barnen. Det nekade hon till och friades från, men förlorade ändå vårdnaden om Elli och Ethan.

Sista kontakten med dottern

Anna Anka har berättat för Hänt att hon inte träffat sin dotter Elli på sex år. Den senaste gången de sågs var när Anna lämnade sin dotter på skolan.

– Jag släppte av henne vid skolan och pussade och kramade henne, jag sa hur mycket jag älskade henne. Då visste jag inte att det var den sista dagen vi hade ihop, berättade Anna Anka för Hänt då.

Därefter har de haft kontakt, något som Anna Anka också berättat om.

– Elli kontaktade mig i maj förra året via Instagram. Mitt hjärta stannade nästan och jag hade så många känslor i kroppen samtidigt, sade Anna Anka till Hänt.

Den kontakten upphörde dock. Men Anna hoppas kunna återuppta relationen när dottern fyller 18 år om några månader. Hon är nu gift med David Johansson.

Nya bilden på Ethan

Sedan dess har det dock varit tyst från Anna Anka om realtionen till dottern och sonen. Däremot har Paul Anka nu delat med sig av en bild på 14-årige Ethan.

Bilden är tagen efter Paul Ankas 79-årsdag, och förutom Ethan syns två andra släktingar. Och en liten hund.

Jag har haft en toppenbra helg när jag firade min födelsedag, tack för alla lyckönskningar”, skriver Paul Anka på Instagram och tillägger:

Här är jag tillsammans med min son Ethan, och mina barnbarn Andrew och Anessa! Kolla in mitt karantänhår!”.

 

Och Paul Ankas följare överöser honom med grattishälsningar och kommenterar om sonen och barnbarnen.

Att fira med familjen är verkligen underbart. Grattis till din fina familj och angående ditt hår så är det väldigt vanligt i karantän”, skriver en person.

Vilken vacker familj! Det ser bra ut, Paul! Älskar dig så mycket”, skriver en annan och en tredje verkar uppskatta Ethans utseende: ”Din son är en läckerbit!”.

Det var år och dagar sedan Paul Anka delade med sig av en bild på sonen. Han har förutom Ethan fem andra barn: Amelia, Anthea, Alicia, Alexandra och Amanda. Den sistnämnda är gift med skådespelaren Jason Bateman (känd från bland annat Arrested development och Ozark) som hon har två barn med.

Bild: Instagram, Olle Sporrong/TT