LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Anders Pihlblad på semester i Norrköping med maken Henrik Alsterdal

23 aug, 2021 
Anders Pihlblad och Henrik Alsterdal
Anders Pihlblad och maken Henrik Alsterdal är på en liten semester tillsammans.
Nu visar de upp bilder från resan på Instagram – se dem här!
Annons
5 saker du kanske inte visste om Anders PihlbladBrand logo
5 saker du kanske inte visste om Anders Pihlblad

Anders Pihlblad och Henrik Alsterdal är ett mycket omtyckt par. De båda arbetar på TV4 sedan flera år tillbaka och Anders ser vi ofta i Nyhetsmorgon medan Henrik är nyhetsankare och håller ställningarna i Efter fem.

Makarna har genom åren ofta visat upp sin kärlek på sociala medier och är titt som tätt på resor tillsammans. Och nu befinner de sig på ytterligare en resa, vilket de även denna gång valde att visa upp på Instagram. Se bilderna här!

Så träffade Henrik Alsterdal och Anders Pihlblad varandra

I en tidigare intervju med Hänt har Anders Pihlblad berättat hur han och maken egentligen fann varandra. Det var faktiskt på en maskerad – där båda var utklädda från topp till tå.

– Ingen av oss är särskilt förtjusta i maskerader men det var faktiskt på en maskerad det sa klick. Han var utklädd till sjöman, jag till livräddare i Baywatch. I höst fyller vi moppe, berättade Anders då.

Annons

Anders och Henrik har en stark kärlek till varandra och när Hänt frågade TV4-profilen hur de håller kärleken vid liv var det inte svårt för honom att komma med ett svar.

– Att vi kompletterar varandra så bra. Bara en sådan sak som att han bonar golv och jag tvättar…Vi började prata med varandra för 15 år sedan och det samtalet bara fortsätter. Vi har fortfarande så mycket att prata om – det om något är väl ett kvitto på att vi trivs bra ihop.

Anders Pihlblads bilder från semestern med Henrik Alsterdal

Anders och Henrik har under sommaren och semestern rest runt i Europa. De har bland annat befunnit sig i Danmark, Belgien och Finland. Under resorna tar de med följarna – då de publicerar många bilder.

Här syns Anders Pihlblad skoja till det i Bryssel! Till bilden skrev han: ”Man ska ta duken dit man kommer.”

Annons

Även Henrik Alsterdal har publicerat bilder från resorna.

”Ryggsäck, Hawaiiskjorta och ett glatt humör!”, skrev Henrik till en bild på Instagram när de befann sig i Bryssel.

Nu befinner de sig på lite mer ledighet och är i Norrköping.

”Norrköping för tjyven!”, skriver Anders Pihlblad till bilden ovan. Samtidigt visar han upp bilder på Henrik på Instagram-story.

Annons
Bild på Henrik i Norrköping.

FOTO: Charlotte Brunzell/TT / Karin Törnblom/TT

Annons