ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

TV4-profilerna Anders Philblad och Henrik Alsterdals visar upp bröllopsbilden

30 jul, 2021 
anders och henrik

Anders Pihlblad och Henrik Alsterdal är båda två omtyckta TV4-profiler och de är gifta sedan 2013 och firar nu 8-årig bröllopsdag.
Dagen till ära delar Anders med sig av en bild som får följarna att jubla.
Det är en så rolig dag att minnas. Det är en ynnest att få dela sitt liv med sin själsfrände, säger Anders till Hänt.

Annons
5 saker du kanske inte visste om Anders PihlbladBrand logo
5 saker du kanske inte visste om Anders Pihlblad

Anders Pihlblad och Henrik Alsterdal syns båda två på kanalen TV4. Anders jobbar med Nyhetsmorgon och som politisk kommentator i alla möjliga sammanhang, medan Henrik är nyhetsankare och jobbar med Efter fem.

De bor på Södermalm i Stockholm och har tillsammans två barn med namnen Nike och Erling. Förutom att jobba så är de flitiga på att resa och se till att de får tid med varandra – då båda ägnar mycket åt jobbet. Nu firar de två dessutom 8-årig bröllopsdag, vilket Anders stolt visar upp på Instagram. Och nu överöser följarna turturduvorna efter att ha sett den gulliga bilden!

Anders Pihlblad om kärleken till Henrik: ”Vi kompletterar varandra”

I en tidigare mejlintervju med Hänt från i våras berättade Anders Pihlblad om kärleken till sin man Henrik, han beskrev att de kompletterar varandra bra.

– Att vi kompletterar varandra så bra. Bara en sådan sak som att han bonar golv och jag tvättar…Vi började prata med varandra för 15 år sedan och det samtalet bara fortsätter. Vi har fortfarande så mycket att prata om – det om något är väl ett kvitto på att vi trivs bra ihop, berättade Anders.

Annons

Anders Pihlblad och Henrik Alsterdal firar åtta år som gifta – visar upp hemliga fotot

Makarna firar nu 8-årig bröllopsdag och det var Andes snabb med att berätta på Instagram för följarna med en charmig och kärleksfull bild från 2013.

Till bilden skrev Anders: ”JUST MARRIED 2013. Så här glada såg vi ut timmarna efter att vi sagt ”ja” för åtta år sedan. Älskar dig.”

Både följare och kollegor är glada för paret, Jenny Strömstedt skriver: ”Men alltså.” De får även flera gratulationer och en annan följare kommenterar: ”Finaste ni två” följt av ”Ni är så fina.”

När Hänt når Anders berättar han om bröllopsdagen.

– Det är en så rolig dag att minnas. Det är en ynnest att få dela sitt liv med sin själsfrände, säger Anders och fortsätter:

– Åttaårig bröllopsdag kallas tydligen ”gummibröllop”. Det regnar i Köpenhamn där vi är just nu så vi får väl fira i gummistövlar.

Makarna har aldrig heller missat sin bröllopsdag poängterar Anders.

– Hittills har vi aldrig missat att fira vår bröllopsdag men vi är galet dåliga på att komma ihåg datumet.

Henrik och Anders befinner sig just nu alltså på en trevlig semester och är Köpenhamn för att fira. All lycka till er!

FOTO: Instagram/Eero Hannukainen/TT

Annons