älskar älskar inte

Älskar älskar inte-Annikas nya avslöjande om Tony och Christy

ÄLSKAR ÄLSKAR INTE, ANNIKA, TONY, CHRISTY, MELISSA

Älskar älskar inte-Tonys bonusmamma Annika har gjort succé i den populära realityserien.
Nu kan hon avslöja ett och annat om Tonys situation med flickvännen Christy och dottern Melissa.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tonys starka känslor inför sambolivet med Christy och Melissa: "Tuff utmaning"
0:35

Efter reklamen: Tonys starka känslor inför sambolivet med Christy och Melissa: "Tuff utmaning"

(0:35)

Slå på ljud

Älskar älskar inte är uppe i sin tredje säsong och ett av paren som tittarna fått följa genom alla tre säsonger är Tony och Christy.

Paret träffades när Tony var på semester i Filippinerna och när han var tillbaka i Sverige så berättade Christy att hon var gravid. Sedan dess har de haft ett distansförhållande även om Tonys förhoppning hela tiden varit att få lilla familjen att komma till Sverige.

Tony uppmanade då Christy till att söka visum för henne och Melissa för att kunna komma till Sverige. Men deras visum-ansökan gick långsamt och det ska berott på det långsamma systemet som är i Filippinerna.

ANNONS: Med höga elpriser är det extra viktigt att du har rätt elavtal och inte betalar för mycket. Jämför alla Sveriges elbolag helt gratis och byt enkelt på några minuter hos elskling.se (Extern länk)

Christy och Melissa på plats i Sverige

Men nyligen kunde Tony berätta om den stora glädjen – familjen hade äntligen kommit till Sverige och skulle stanna över både jul och nyår. Med andra ord fick Tony hela tre månader tillsammans med sin familj på hemmaplan.

Men nu är Sverige-vistelsen dessvärre över för Christys och Melissas del och de har åkt tillbaka till Filippinerna.

”Dom är inte i Sverige längre. Ja vi firade jul här hemma hos oss.”, förklarar Tonys bonusmamma Annika i ett meddelande till Hänt.

Annika tog tv-tittarna med storm redan sedan dag 1. Hennes starka kärlek till sin bonus-son Tony har gått rakt igenom tv-rutan och hon har speciellt utmärkt sig för sin teori om att tro att Tony inte är pappan till Melissa. Men i den senaste säsongen fick Annika på sätt och vis svar på sina frågor. Hon fick även en annan förståelse för Christy när hon fått se hur hon lever.

Älskar älskar inte-Annika om fjärde säsongen

Då berättade Christy lite mer om hur det låg till.

– När jag var gravid trodde jag att hon var Tonys men när Melissa föddes insåg jag att hon kanske inte var det, att jag hade tagit fel. När jag träffade Tony... Hon kanske inte är hans, utan min ex-killes som jag träffade innan, så det får mig att tvivla lite, sa Christy i ett avsnitt.

Huruvida det blir en till säsong för Tony och gänget var länge oklart men nyligen kunde han avslöja att det visst blir en fjärde säsong. Nu berättar även Annika hur det ser ut för egen del, kommer hon också vara med i säsong 4?

”Troligtvis”, skriver hon till Hänt.

FOTO: Discovery+

FRÅN FÖRSTASIDAN