älskar älskar inte

Tony har inte fått frågan om att vara med i nya Älskar, älskar inte

TONY, CHRISTY, ÄLSKAR ÄLSKAR INTE. TONY KRAMAR CHRISTY SOM ÄR LEDSEN

Tony och Christy har vi fått följa under alla säsonger av Älskar älskar inte, men den stora frågan är; blir det någon mer medverkan för paret?
Nu berättar Tony för Hänt hur det ligger till.
Tonys bröllopsbesked med kärleken Christy
0:52

Efter reklamen: Tonys bröllopsbesked med kärleken Christy

(0:52)

Slå på ljud

Älskar älskar inte-paret Tony och Christy träffades när Tony var på grabbresa i Filippinerna. Sju månader senare kom dottern Melissa till världen.

Sedan dess har paret haft distansförhållande och i succéserien Älskar älskar inte har vi fått följa deras resa. Vi har även fått lära känna Tonys bonusmamma Annika, som varit väldigt engagerad i parets relation.

I den senaste säsongen får vi se Tony åka till Filippinerna och med sig har han Annika och hennes väninna. Annikas syfte med resan är att ta reda på huruvida Tony är pappa till Melissa.

Christy och Melissa är på plats i Sverige

I det senaste avsnittet verkade det dock som att Annika la ner stridsyxan när det gäller faderskapstestet, då hon förstod lite mer hur Christys tillvaro egentligen är.

Detta är den tredje säsongen som sänds av Älskar älskar inte och under årens lopp har målet varit att få Christy och Melissa att komma till Sverige. Nu har det äntligen hänt!

När Hänt når Tony berättar han om det nya livet med familjen – i Sverige!

– Jo, det är lite en omställning med vädret skulle jag säga. Det är lättare för Melissa ju, barn är ju lite mer härdade. Men jo, de trivs bra som jag ser det. Men sedan är det ju vädret då, speciellt med Christy att hon ska komma in i det, säger Tony till Hänt.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Christy och Melissa blir här i tre månader till att börja med, detta har att göra med visumet som endast gäller i 90 dagar. Hur det blir när 90 dagar passerat återstår fortfarande att se.

– Det får vi ju se, det är lite baserat på visumet. Ett turistvisum är ju 90 dagar, så det räcker till den 3:e januari. Vi har inte bestämt än hur vi ska göra, om hon ska åka hem, stanna kvar eller om vi ska förlänga, förklarar Tony.

Därför tror inte Tony att de medverkar i nya säsongen

Snart ska en fjärde säsong av Älskar älskar inte börja spelas in men om vi får se Tony och co. i den nya säsongen återstår att se.

Har ni fått frågan om någon ny säsong?

– Nej det har vi faktiskt inte fått. Vi vet inte, vi har haft lite spekulationer själva, men ja nu efter alla år liksom, så kanske man kör lite familjelivet och lite så. Så vi har inga planer, vi har ju inte så dragit i några snören eller så, säger Tony och avslutar:

– Så det är ingenting som ligger på agendan.

FOTO: Discovery+

FRÅN FÖRSTASIDAN