extraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextraextra
TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Älskar, älskar inte-Cristy bryter tystnaden om faderskapstestet med Tony

22 nov, 2022 
ÄLSKAR ÄLSKAR INTE, CHRISTY, TONY BADAR MED DOTTERN MELISSA
Älskar älskar inte-paret Tony och Christy har dottern Melissa tillsammans. Men under alla säsonger har Tonys bonusmamma Annika tvivlat på om det verkligen är Tony som är pappan.
Nu uttalar sig Christy för första gången.
Annons
Tonys bröllopsbesked med kärleken ChristyBrand logo
Tonys bröllopsbesked med kärleken Christy

Tv-succén Älskar älskar inte är inne på sin tredje säsong och ett par som vi fått följa genom alla säsonger är Tony och Christy. Paret träffades när Tony var på grabb-resa i Filippinerna och när han kom hem till Sverige berättade Christy att hon var gravid.

Sju månader senare föddes lilla dottern Melissa och Tonys bonusmamma Annika började direkt spekulera om ifall det verkligen var Tony som var pappan till barnet.

Ända sedan dess har Annika försökt gräva djupare i saken och insisterat på att Christy ska ta ett faderskapstest på Melissa. Faderskapstestet har dock aldrig blivit av och Tony har börjat acceptera mer och mer det scenariot ifall att det inte är han som är pappan.

Därför är bonusmamma Annika på plats i Filippinerna

Tonys bonusmamma Annika har fått en stor roll i serien eftersom hon är så engagerad i Tonys och Christys relation. Så i den senaste säsongen hakar hon på när Tony ska till Filippinerna för att hälsa på Christy och Melissa.

Annons

Anledningen till att Annika ville följa med på resan beror på att hon vill, en gång för alla, reda ut om Tony är pappa till Melissa. En annan anledning är också för att hon vill skynda på processen med att få Christy och Melissa till Sverige så att Tony kan få lära känna Melissa på riktigt.

Christy har nämligen hävdat att hon försökt ansöka om visum till Sverige, men processen i Filippinerna går långsamt och pappersarbetet är inte lika modernt som i Sverige.

Christys första ord om pappan till Melissa

I det senaste avsnittet framkommer det däremot att det verkar finnas något underliggande hos Christy. Hennes mamma Neriza tror nämligen inte på att det är Tony som är pappan till Melissa.

– Det är svårt för Tony att komma nära Melissa för de (hennes mamma och pappa reds anm.) säger till Melissa att Tony inte är din pappa. Jag tycker inte om att mamma säger det när Melissa är hemma för hon lyssnar, säger Christy i programmet.

Annons

För första gången väljer även Christy att uttala sig om vem som är pappan:

– När jag var gravid trodde jag att hon var Tonys men när Melissa föddes insåg jag att hon kanske inte var det, att jag hade tagit fel. När jag träffade Tony... Hon kanske inte är hans, utan min ex-killes som jag träffade innan, så det får mig att tvivla lite, säger Christy i avsnittet.

Älskar älskar inte-Tony om att inte vara pappa till barnet

Tony ser dock inte allt för allvarligt på saken, han menar att han ändå kommer älska Melissa som att hon vore hans dotter, oavsett hur det ligger till.

– Min magkänsla säger att jag inte är den biologiska pappan till Melissa. Sen är det en bit av mig som hoppas det men den större delen är att jag inte är det. Jag vill inte tänka på det. Jag har sagt till henne att jag älskar henne över allt annat ändå så jag tar hand om henne. Det är inget som gör någon skillnad, säger Tony i programmet.

Annons

När Annika åkte ner till Filippinerna hade hon en viss bild av Christy och målet med resan var att få fram sanningen. Men efter Christys ärliga ord om problemen med mamman har Annika fått en helt annan förståelse för henne. Nu verkar det nämligen som att Annika tar ett steg tillbaka och lägger ner stridsyxan.

– Jag har fått för mig att Tony är rädd att höra att han inte är pappan. Han vill inte höra sanningen. Därför är det inte prioritering ett. Han blir grymt ledsen innerst innerst inne. Ska man ha fram sanningen får jag pressa henne oerhört hårt och det vill jag inte. Det är inte min uppgift, det är Tonys uppgift, säger Annika.

FOTO: Discovery+

Annons