TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Alla par som medverkar i säsong 3 av Älskar, älskar inte 2022

31 aug, 2022 
Felicia Hovryd
Deltagare i säsong 3 av Älskar, älskar inte.
Snart är det premiär för säsong 3 av Älskar, älskar inte på discovery+. Tittarna kommer att få följa både gamla och nya par i denna omgång av programmet.
Läs allt om paren som medverkar i nya säsongen här!
Annons
Därför stoppas Mattias och Thanawarn från säsong 3 av Älskar, älskar inteBrand logo
Därför stoppas Mattias och Thanawarn från säsong 3 av Älskar, älskar inte

Det omåttligt populära realityserien Älskar, älskar inte är tillbaka med en säsong tre. I programmet får tittarna följa par som har hittat kärleken i någon som bor i ett annat land. Men parens kärleksresa är inte alltid spikrak och de stöter på problem på vägen.

När släpps nya avsnitt av Älskar, älskar inte säsong 3?

Efter förra säsongen är det många tittare som längtar till premiären av säsong 3.

– Vi är mycket glada och stolta över Älskar, älskar inte och all fin respons som serien har fått sen dag ett. Det är ett sant nöje att få arbeta med alla de modiga paren som ställer upp och kämpar med alla de svårigheter som ju kärlek faktiskt för med sig, säger Ulrika Bokstad, exekutiv producent för Älskar, älskar inte på Warner Bros Discovery, i ett pressmeddelande.

Så när släpps det nya avsnitt av Älskar, älskar inte? Jo, programmet har premiär den 12 september på Kanal 5 och Discovery+.

Alla par som medverkar i Älskar, älskar inte 2022 säsong 3

I årets säsong får tittarna följa sju kärlekspar, några nya par och några gamla från tidigare säsonger.

Annons

Tillbaka i säsong tre är storfavoriterna Tony, 46, från Bjuv och Cristy, 23, från Filippinerna. I den nya säsongen får tittarna följa med när Tony och bonusmamman Annika reser till Filippinerna för att träffa Christy och Tonys dotter Melissa.

Tony, Melissa och Cristy i säsong 3 av Älskar, älskar inte.
Tony, dottern Melissa och Cristy.

Ett annat par som tittarna tidigare träffat under säsong två av Älskar, älskar inte som nu är tillbaka är Viktor från Vetlanda och Caroline från Nairobi.

Ett av det nya paren i säsong 3 är studenten Sabine, 24, och dokumentärfilmaren Mike, 34. Paret träffades under en tre månader lång resa i Kenya.

– Det känns både pirrigt och nervöst att vara med i Älskar, älskar inte. Mina vänner har länge pratar om det här programmet och tyckt att jag och Mike borde ställa upp. Med vår medverkan vill vi belysa svårigheterna kring att få visum, oavsett hur förberedd du än är eller hur länge man känt varandra, säger Sabine.

Sabrine och Mike i säsong 3 av Älskar, älskar inte.
Sabrine och Mike.

Lars, 81, från Karlshamn och Fiona, 40, från Uganda hittade varandra på en internationell dejtingsida och blev kära.

Lars och Fiona i säsong 3 av Älskar, älskar inte.
Lars och Fiona.

Efter att Cathrine, 59, från Bollnäs pratat med tvåbarnspappan Evangello, 49, från Grekland i två år är det äntligen dags att träffas för första gången. Sedan en tid tillbaka bor Cathrine på en herrgård i Bollnäs, tidigare bodde hon utanför Värmdö i Stockholm med sina fem barn. Men för att komma närmre sin kreativitet bestämde hon sig för att flytta till herrgården.

Annons
Cathrine och Evangello i säsong 3 av Älskar, älskar inte.
Evangello och Cathrine.

Snart ska Jenny, 40, från Stockholm, och Brandon, 43, från Utah, USA, ses första gången efter att de träffats på Facebook. Paret gemensamma intresse är att båda älskar att träna.

Brandon och Jenny i säsong 3 av Älskar, älskar inte.
Brandon och Jenny.

Till vardags jobbar Linda, 44, från Karlstad som spirituell coach och dansinstruktör. I serien får tittarna följa henne och kärleken Luis Angel, 47, från Peru. Luis är en före detta radiopratare och jobbar numera som taxichaufför och frilansande journalist på sidan. Luis har sedan tidigare en 17-årig son tillsammans med sin ex-fru som båda bor i Stockholm.

Linda och Luis Angeli i säsong 3 av Älskar, älskar inte.
Linda och Luis Angel.

Älskar, älskar inte säsong 3 har premiär den 12 september på Kanal 5 och Discovery+. Tidigare säsonger finns även tillgänglig att streama på Discovery+.

FOTO: Discovery+

Annons