Älskar, älskar inte-Tony om relationen till Annika idag – efter bråken

Älskar, älskar inte
Exklusivt

Älskar, älskar inte är programmet där man får följa par som har träffat någon från en annan kultur.
Hänt har tidigare rapporterat om Tonys eventuella faderskapstest.
Nu svarar han på kritiken från styvmamman Annika.
0:35

Efter reklamen: Robinson-Joels barnbesked med flickvännen Hanna: "Väldigt redo"

(0:35)

I succéprogrammet Älskar, älskar inte får man följa par som har hittat kärleken bortom alla gränser! Eller åtminstone internationella gränser. Vi får följa svenskar som har hittat kärleken med personer från andra länder och som planerar att flytta till Sverige.

Redan från första säsongen får vi följa Tony Björk, som förälskade sig i filippinskan Cristy för flera år sedan. De har en dotter tillsammans, men det framgår inte i programmet om Tony verkligen är barnets pappa.

Exklusivt
Ullared-Marittas stora chock – efter Rickard Olssons oväntade samtal

Tony om faderskapstestet

När Hänt frågar Tony om ett faderskapstest är aktuellt säger han att det inte är hans högsta prioritering.

– Det är inte prio ett. Vi har lagt det lite åt sidan, först vill vi få ihop familjen så att vi kan börja leva ett riktigt familjeliv tillsammans. Hon är fortfarande liten, men vi har sagt att vi ska göra det när tiden kommer och när det har lugnat ner sig, säger Tony till Hänt.

Om barnet är hans eller inte verkar inte heller ha någon större betydelse för Tony Björk som berättar att han kommer att älska dottern Melissa lika mycket oavsett.

– Det är bara ett papper. Jag har redan tagit henne till mig på alla sätt och vis så jag kommer inte älska henne mindre. Det är mer att få ett svar på det så det kan vara skönt att få reda på det, både för Melissa och för oss, säger Tony till Hänt.

Hanna avslöjar hemliga smset till föräldrarna under inspelningen: "Tvingade produktionen"

Se klippet här!

Styvmamman Annikas kritik mot Cristy

Men för Tonys styvmamma är det viktigt att veta svaret. Hon berättar för Expressen att hon tjatar på Tony som tror att han är pappa till barnet.

– Jag slutar inte förrän jag får sanningen i ansiktet, medan Tony försvarar allt, säger Annika till Expressen.

Annika har även kallat Cristy för en ”golddigger”, och när Hänt frågar Tony vad han tycker om det svarar han:

– Jag skrattade bara, men det är för att jag har en helt annan bild av det. Hon får tycka som hon vill, jag kan ta det, säger Tony till Hänt.

– Annika är ju kvinnan utan filter, vi känner varandra så pass bra att vi kan ha våra diskussioner. Ibland kanske hon lägger sig i lite mycket, men då snackar vi. Hon är rädd om mig och vill mig väl. Hon har målat upp sin bild hur hon ser det, det är lite tufft att döma innan man träffar någon, säger Tony.

Tar han ett faderskapstest? Svaret får vi förhoppningsvis i nästa säsong av Älskar, älskar inte.

SENASTE NYTT!