Ullared-Marittas stora chock – efter Rickard Olssons oväntade samtal

Exklusivt

Maritta Söderström slog igenom i programmet Ullared.
Tillsammans med sin syster var hon en av de mest folkkära karaktärerna i programmet.
Nu avslöjar Maritta det oväntade samtalet från programledaren Rickard Olsson.
0:39

Efter reklamen: Hannas svåra hälsokamp tittarna inte får se: "Få liv i kroppen"

(0:39)

Maritta Söderström, 78, och systern Gunnel Hyvönen,76, blev riktiga profiler i programmet Ullared.

I programmet får man följa personer som storhandlar i det gigantiska varuhuset Gekås. Systrarna bjöd på många gräl men även mycket kärlek. Deras underhållande sätt resulterade i att duon blev nominerade för Kristallen i kategorin årets TV-Personlighet.

På grund av coronapandemin fick Ullared ta ett uppehåll och det är ännu inte bestämt om det kommer det kommer att fortsätta.

Silvia om svåra sjukdomen – oron för familjen: ”Förkrossande”

Den okända delen av familjen

Laila, Gunnels tvillingsyster, har inte varit med i programmet lika mycket som duon. Nu avslöjar Maritta relationen till systern.

– Hon och Gunnel är tvillingar. Laila var med första gången i Ullared, men de blev osams när vi åkte härifrån. Sen gick hon och gömde sig på Ullared och då fick hon inte vara med, man ska bjuda på sig själv lite grann, berättar Maritta för Hänt.

Men det finns även fler syskon. Maritta har nämligen två systrar till, men ena har hon inte har haft kontakt med sedan 90-talet på grund av en arvstvist när deras pappa gick bort.

– Nej jag har ingen kontakt med henne eller yngsta syrran. Inger har jag inte pratat med sen 1996. Det var då pappa dog.

Förutom alla systrar har Maritta även en yngre halvbror som tyvärr inte lever längre.

Robinson-Joels barnbesked med flickvännen Hanna: "Väldigt redo"

Se klippet här!

Ullared-profilens chock efter plötsliga samtalet från Rickard Olsson

I en intervju med Hänt berättar Maritta att hon blivit kontaktad av Rickard Olsson som undrade vad hennes planer var om det inte skulle komma fler säsonger av Ullared.

– Rickard Olsson ringde och jag frågade vad han ville mig. Det vette fan egentligen. Han frågade lite grann om Ullared, om det skulle bli mer och lite sånt. Jag har ju sagt att Gunnel kanske inte kan ställa upp, men jag sa att de (Ullared) får väl ringa upp så kan jag se vad jag kan ställa upp på. Ja, det var väldigt konstigt. Han hade läst om mig och Gunnel i någon tidning, säger Maritta.

När Hänt senare pratar med Rickard Olsson och berättar vad Maritta sagt brister han ut i skratt.

– Det var i eran tidning jag hade läst det. Jag läste att det kanske inte blir någon mer säsong av Ullared och Maritta visste inte varför så jag ringde upp och frågade, så det säger nog mer om Maritta än om mig, säger Rickard till Hänt.

Han hyllar sedan Ullared-stjärnan.

– Det är alltid kul att prata med Maritta, har man Maritta i telefonboken kan man alltid ringa upp henne, det blir alltid innehåll så fort man pratar med henne ju, förklarar Rickard för Hänt.

Om Ullared kommer fortsätta återstår att se!

FOTO: Fredrik Persson / TT, Instagram

SENASTE NYTT!