ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Ullared-Maritta om okända tvillingsystern – sanningen bakom splittringen: ”Så sjukt”

12 maj, 2022 
Ullared-Maritta, Laila S
Systrarna Gunnel och Maritta har blivit kända genom tv-programmet Ullared.
Men sanningen är det faktiskt finns fler syskon i familjen.
Nu berättar Maritta om de okända syskonen och splittringen i familjen.
Annons
Gunnel och Marittas fasansfulla upptäckt påväg hem från Ullared – Se klippet härBrand logo
Gunnel och Marittas fasansfulla upptäckt påväg hem från Ullared – Se klippet här

Systrarna Maritta Söderström, 78, och Gunnel Hyvönen, 76, har blivit två riktiga realitystjärnor efter deras medverkan i tv-programmet Ullared. Där har tittarna fått följa de på deras resor till det enorma varuhuset Gekås, och tillsammans har de gjort minst sagt succé. 2017 blev de bland annat nominerade i Kristallen för Årets tv-personlighet. Vilken grej!

Om det blir en ytterligare säsong av det populära programmet Ullared är ännu inte klart. Det ställdes nämligen in helt under pandemin och sedan dess har det inte tagits något beslut om det ska tas upp igen eller inte.

– Det är synd med Ullared, det har varit roligt. Men jag tror ju inte att Gunnel kan vara med något mer, säger Maritta till Hänt och syftar på Gunnels sjukdomstillstånd.

Maritta om okända syskonskaran

Något som många inte har koll på är att Gunnel och Maritta faktiskt ingår i en syskonskara på hela fem syskon.

Annons

Gunnel har nämligen en tvillingsyster som heter Laila. För den som har stenkoll på Ullared är inte detta någon nyhet då hon syntes till i några avsnitt.

– Hon och Gunnel är tvillingar. Laila var med första gången i Ullared, men de blev osams när vi åkte härifrån. Sen gick hon och gömde sig på Ullared och då fick hon inte vara med, man ska bjuda på sig själv lite grann, berättar Maritta för Hänt.

De har ännu en syster som heter Inger, men för Hänt berättar Maritta att de inte haft någon kontakt sedan 1996 med anledning av en arvstvist.

– Nej jag har ingen kontakt med henne eller yngsta syrran. Inger har jag inte pratat med sen 1996. Det var då pappa dog.

Dessutom så har Maritta även en halvbror som tyvärr inte lever längre.

Relationen mellan Ullared-systrarna

Trots att tittaren hann lära känna den tredje systern Laila litegrann så har hon nu helt försvunnit från rampljuset. Och även från Marittas liv.

– Vi har inte pratat på väldigt längre och det är bra att jag bor en bit ifrån, men Laila och Gunnel bor nära varandra, säger Maritta och fortsätter:

– Det är så sjukt för de har alltid stått nära varandra förut. Gunnel är född som nummer två, jag har barnbarn som är tvillingar och jag säger det att den som är förstfödd vill bestämma över den som är den yngre. Den som kommer först har bestämmanderätt tror dem och det är likadant här med.

FOTO: Carolina Byrmo/Aftonbladet/TT

Annons