Älskar, älskar inte Tony om åldersskillnaden till Cristy: ”Inte tänkt”

Tony Björk i poolen med Cristy och Melissa.

Älskar, älskar inte-Tony och Cristy träffades i Filippinerna. Det skiljer 23 år mellan de båda och för Hänt berättar Tony nu om hur det påverkar relationen.
Tony om hur åldersskillnaden till kärleken Christy har påverkat deras relation
0:41

Efter reklamen: Tony om hur åldersskillnaden till kärleken Christy har påverkat deras relation

(0:41)

Slå på ljud

Älskar, älskar inte är programmet om svenskar som har hittar kärleken hos personer från andra länder. Genom programmet försöker de få över sin kärlek till Sverige men stöter givetvis på hinder längs vägen.

Ett av paren man får följa är Tony Björk och Cristy, paret träffades när Tony besökte Filippinerna. Cristy har en dotter, Melissa, men det är inte bekräftat om Tony är pappan. I programmets teaser inför den senaste säsongen visades ett faderskapstest i rutan som indikerade att ett faderskapstest hade genomförts.

Tony avslöjar lögnen faderskapstestet

Men testet gjordes aldrig. Det avslöjade Tony nyligen i en intervju med Hänt. Han berättar att han är trött på frågan och att de ännu inte bestämt en tid.

– Det har varit inlägg och allt sånt om det, det har nog varit den, i min värld, drygaste frågan. Vi har bestämt oss för att göra det och ta det när det är dags. Som vi sa innan, prio ett är att få hit familjen nu så vi kan bli en familj, starta på noll liksom och gå framåt sen blir det att saker och ting görs på efterhand men det kommer att göras.

För Tony spelar det däremot ingen roll vad resultatet av faderskapstestet säger. Han kommer att behandla Melissa som sin dotter oavsett.

– Det har varit en resa från början eller när allting har gått så har vi hållit ihop så för min del har jag redan tagit Melissa till mig. Det är liksom min lilla prinsessa, min dotter. Så oavsett vad resultatet blir kommer jag ta henne som min dotter, säger Tony

Tony om ålderskillnaden till Cristy

Paret kämpar för fullt med att återförenas i Sverige. De har även planer av att gifta sig inom en snar framtid. Cristy fyller snart 23 medan Tony är 46, men enligt Tony har de inte tänkt på ålderskillnaden.

– Nej, vi har inte tänkt på det överhuvudtaget. Jag har faktiskt inte fått den frågan så, indirekt. Som jag sa, jag är 46 men på insidan är det en helt annan siffra, säger Tony och fortsätter:

– Så nej vi har aldrig snackat om det, den här siffran eller ålderskillnaden.

FOTO: Lina Gustafsson, INSTAGRAM

FRÅN FÖRSTASIDAN