ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Älskar, älskar inte-Tony om utmaningen i relationen med Christy

22 jul, 2022 
Älskar, älskar inte-paret Tony och Christy
Paret Tony och Christy gjorde succé i den omtalade serien Älskar, älskar inte.
När Hänt träffar Tony ger han nu sin syn på att leva i ett långdistansförhållande, utmaningarna och planerna på fler barn och giftemål.
Annons
Tonys starka känslor inför sambolivet med Kristy och Melissa: "Tuff utmaning"Brand logo
Tonys starka känslor inför sambolivet med Kristy och Melissa: "Tuff utmaning"

I tv-programmet Älskar, älskar inte får man följa svenskar som har hittat kärleken i andra länder.

Ett av paren från den populära serien är Tony Björk, 46, och Christy, 22, tillsammans har de dottern Melissa. De lever i ett långdistansförhållande då Tony bor i Sverige och Christy i Filippinerna.

I en exklusiv intervju med Hänt berättar Tony nu om livet bakom filmkamerorna och utmaningen i relationen med Christy.

Tony: ”Jag hade flyttat ner om ekonomin skulle hålla”

I tv-programmet får man följa deras upp och nedgångar och svårigheterna med att upprätthålla en relation när den är på distans. Christy har ansökt om ett visum i Sverige men det har inte varit en enkel resa för paret.

Turturduvorna träffas inte allt för ofta, senast var i mars 2022 då reste Tony ner till Filippinerna vilket går att se i säsong 2 av Älskar, älskar inte.

Annons

När Hänt träffar Tony berättar han att han gärna hade flyttat om pengarna fanns.

– Jag hade flyttat ner om ekonomin skulle hålla. Men man anpassar sig efter situationen, säger han.

Tony om barnplanerna: ”Pratat om ett syskon till Melissa”

Tony berättar också om hur det är att vara ifrån sin dotter.

– Förhållandet är på distans så det blir många år att ta igen. Det är frustrerande, man vill vara med från början.

Trots att de bor så långt ifrån varandra planerar de en framtid tillsammans under samma tak och ett syskon till Melissa.

– Vi har pratat om ett syskon till Melissa. Men vi tar en sak i taget, först måste vi få ihop familjen under ett och samma tak, vi får ta steg för steg.

Under Tonys medverkan i Älskar, älskar inte har det varit på tal om ett faderskapstest och inför den senaste säsongen av programmet visades ett faderskapstest. Många trodde därför att det skulle komma ett avslöjande i programmet. Tony bekräftar dessutom för Hänt att han fortfarande inte tagit testet.

Annons

Bröllopsplanerna: ”Ligger framåt i tiden”

Han förklarar vidare gällande drömmen om ett framtida samboliv tillsammans med Christy och hur deras framtidsplaner ser ut.

– Jag är idag 46 år gammal och klar med singellivet, jag ser väldigt stort och ljust på vår framtid. Nu är jag inte själv längre, vi är en familj med barn och allt, säger han och fortsätter:

– Jag tror det kommer falla på plats. Kan vara tuffa tider och en omställning men samtidigt en tuff och rolig utmaning, ett äventyr.

Paret har även funderat på giftemål och när Hänt frågar om bröllopsplanerna verkar det inte omöjligt för paret.

– Ja vi har pratat om det, det ligger framåt i tiden. Sen hur långt fram det vet vi inte.

FOTO: Hänt, Instagram

Annons