Älskar, älskar inte-Tonys barnbesked – 1,5 år efter dotterns födsel

Tony Björk
Exklusivt

I Älskar, älskar inte fick vi följa Tony Björks situation med faderskapstestet för dottern Melissa. För Hänt avslöjar nu Tony sitt nya barnsked med Cristy.
0:35

Efter reklamen: Robinson-Joels barnbesked med flickvännen Hanna: "Väldigt redo"

(0:35)

Älskar, älskar inte är succéprogrammet där vi får följa svenskar som hittat kärleken med personer från andra länder och som planerar att flytta till Sverige.

Ett av paren som vi fick lära känna redan i säsong ett är Tony Björk och hans flickvän Cristy från Filippinerna. Tillsammans har det dottern Melissa, men det framgår inte i programmet om Tony verkligen är barnets pappa.

Tony om faderskapstestet

När Hänt frågar Tony om ett faderskapstest är aktuellt säger han att det inte är hans högsta prioritering.

– Det är inte prio ett. Vi har lagt det lite åt sidan, först vill vi få ihop familjen så att vi kan börja leva ett riktigt familjeliv tillsammans. Hon är fortfarande liten, men vi har sagt att vi ska göra det när tiden kommer och när det har lugnat ner sig, säger Tony.

Om barnet är hans eller inte verkar inte heller ha någon större betydelse för Tony som berättar att han kommer att älska dottern Melissa lika mycket oavsett.

– Det är bara ett papper. Jag har redan tagit henne till mig på alla sätt och vis så jag kommer inte älska henne mindre. Det är mer att få ett svar på det så det kan vara skönt att få reda på det, både för Melissa och för oss, säger Tony till Hänt.

Orden om nya barnbesked med Cristy

Nu avslöjar Tony att han och Cristy pratar om ett syskon till dottern Melissa.

Linn avslöjar dramatiken tittarna inte får se när Tommie tvingas lämna

Se klippet här!

– Vi har tisslat och skrattat om ett till barn. Det är alltid bra med ett syskon så att de kan gå hand i hand, men det får inte vara för stort glapp mellan kanske två, tre år. Så det är inte omöjligt att det blir ett till, säger Tony

Men några bröllopsplaner har Tony och Cristy inte än på ett tag.

– Vi kan inte göra allt på samma gång. Vi tar en sak i taget och så ska vi hinna njuta av familjelivet. Men man vet aldrig vad som händer, säger Tony och skrattar.

FOTO: Discovery+

SENASTE NYTT!