Älskar, älskar inte-Anna avslöjar barnplanerna – efter tv-inspelningarna

ÄLSKAR ÄLSKAR INTE

Älskar, älskar inte-paret Frank och Anna kilar stadigt.
Under programmets gång fick tittarna ofta se paret diskutera barnfrågan – där de oftast inte var överens.
Nu berättar Anna för Hänt hur de resonerar om beslutet kring barn idag.
Sandras barnbesked med Isaya – från Älskar, älskar inte
0:47

Efter reklamen: Sandras barnbesked med Isaya – från Älskar, älskar inte

(0:47)

Slå på ljud

Anna Andersson Engelmark, 37, och Frank Nero, 37, var ett av paren som vi fick följa i det Kristallen-vinnande programmet Älskar, älskar inte.

Frank kommer ifrån Sierra Leone och det var där paret träffades och blev blixtförälskade. Under programmets gång fick vi se när Frank tog det stora steget att flytta hem till Anna i den lilla byn Sidsjö – en minst sagt stor omställning.

När Hänt når Anna berättar hon att relationen kilar stadigt. Frank har börjat jobba i skogen och har ett uppehållstillstånd i lite drygt ett år till. Därefter kan han söka ett nytt från Sverige.

Annas kritik mot hur paret vinklades i tv

När programmet började sändas på tv fick Anna utstå mycket hat. Hon berättar för Hänt att hon tycker att de vinklade deras relation på ett sätt som inte överrensstämmer med verkligheten.

– Jag framstår som bitchen och Frank som mjuk, söt och känslig, och jag tycker verkligen inte att det är så i verkligheten. Jag skulle vilja att tittarna fick se att Frank inte är så gullig och snäll hela tiden, säger Anna till Hänt och fortsätter:

– Han var väldigt sur på mig och jag fick äta upp mycket för att han inte ville vara med i programmet. Men det syns ju inte, det ser bara ut som att jag hackar på honom hela tiden. Man får aldrig se när han surar på mig och ger mig skit för allting.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Annas nya ord om barnfrågan: ”Väldigt skeptisk”

Frågan om att skaffa barn kom ofta upp som samtalsämne i programmet. Något paret ofta såg väldigt olika på. Frank vill gärna ha barn medan Anna är betydligt mer skeptisk kring den saken. När Hänt pratar med Anna passar vi på att fråga hur samtalen går kring att skaffa barn så här efter tv-inspelningarna.

– Alltså jag är ju fortfarande väldigt skeptisk till barn. Och jag är ju väldigt fast besluten om att han måste ha en stadig och stabil inkomst innan det kan ens bli fråga om något barn. Han har inte pratat så mycket om det på senaste tiden och det är nog för att han vet att så länge han inte tjänar några pengar så är det helt omöjligt. Men nu när han är iväg och jobbar kanske diskussionen kommer igen, säger Anna och fortsätter:

– Om han verkligen skulle förstå att ”nu blir det inget barn” då är jag inte så säker på att han skulle vara kvar. Det är ju såklart svårt att säga, men det är ju ändå viktigt. Jag skulle inte vara kvar om jag var tillsammans med en kille som inte ville ha barn och jag ville ha det.

ÄLSKAR ÄLSKAR INTE

Anna lärde Frank att köra manuell bil.

FOTO: DISCOVERY+

FOTO: Discovery+

FRÅN FÖRSTASIDAN