Därför ångrar Älskar, älskar inte-Anna sin medverkan – bråken tittarna aldrig fick se

Därför ångrar Älskar, älskar inte-Anna sin medverkan – bråken tittarna aldrig fick se

Anna och Franko var ett av paren som man fick följa i Älskar, älskar inte.
Nu berättar Anna om bråken som tittarna aldrig fick se och varför hon idag ångrar sin medverkan.
Därför tycker Ola-Conny att produktionen vinklat honom fel: "Förlöjligad"
0:50

Efter reklamen: Därför tycker Ola-Conny att produktionen vinklat honom fel: "Förlöjligad"

(0:50)

Slå på ljud

Anna Andersson Engelmark, 37, och Franko Nero, 37, medverkade i succéprogrammet Älskar, älskar inte, som nyligen kom med det glädjande beskedet att det blir ytterligare en säsong till hösten.

De blev ett par när de träffades i Frankos hemland Sierra Leone och under programmet fick tittarna se när Franko flyttade till Anna i den lilla byn Sidsjö.

När Hänt pratade med Anna berättade hon att Franko kom till Sverige i september förra året och har ett uppehållstillstånd för två år framöver. Efter det kan han söka ett nytt utan att behöva lämna Sverige.

Bråken bakom kulisserna – det fick tittarna aldrig se

Samtidigt berättar Anna att hon tycker att deras relation har blivit vinklad på ett märkligt sätt som inte överensstämmer med verkligheten.

– Jag framstår som bitchen och Franko som mjuk, söt och känslig, och jag tycker verkligen inte att det är så i verkligheten. Jag skulle vilja att tittarna fick se att Franko inte är så gullig och snäll hela tiden, säger Anna till Hänt och fortsätter:

– Han var väldigt sur på mig och jag fick äta upp mycket för att han inte ville vara med i programmet. Men det syns ju inte, det ser bara ut som att jag hackar på honom hela tiden. Man får aldrig se när han surar på mig och ger mig skit för allting.

Vidare berättar Anna att hon fått mycket kritik av tittare som hävdar att hon är egoistisk och elak mot pojkvännen. Något som även det ledde till bråk mellan paret.

Fått utstå mycket hat – ångrar sin medverkan

När Anna fått mycket hat om sitt beteende i programmet har det gått till den grad att hon till och med ångrat sin medverkan.

– Jag har ju ångrat min medverkan många gånger under en period. För det blev mycket bråk mellan mig och Frank när det började sändas. Speciellt när folk började skriva elaka saker om mig, då blev han nästan övertygad om att jag var elak, det blev jättekonstigt. Men sen har det lugnat ner sig, berättar hon.

Hon beskriver att relationen nu återgått till det normala och att Franko nyligen fått ett jobb. I jobbet kommer han att vara bortrest under veckorna och det blir nu annorlunda för paret att vara ifrån varandra.

– Han kommer vara borta på veckorna, han ska jobba i skogen så det är ju lite tråkigt. Vi har ju inte varit ifrån varandra sedan han kom hit, berättar Anna.

Men hon tillägger även att det nog kan vara bra för paret att få sakna varandra lite!

FOTO: Discovery+

FRÅN FÖRSTASIDAN