Älskar, älskar-inte Tony avslöjar bluffen om faderskapstestet

Tony Björk tillsammans med dottern Melissa.

Inför förra säsongen av Älskar, älskar inte syntes ett faderskapstest. Många misstänkte att det var Tony det tillhörde. Nu avslöjar han bluffen i programmet.
Tony avslöjar bluffen om faderskapstestet i Älskar, älskar inte
0:48

Efter reklamen: Tony avslöjar bluffen om faderskapstestet i Älskar, älskar inte

(0:48)

Slå på ljud

I programmet Älskar, älskar inte är programmet om svenskar som hittat kärleken hos någon från ett annat land. Tittarna får då följa svenskarnas försök av att få sina respektive till Sverige.

Ett av de paren som är med i programmet är Tony Björk, som förälskade sig i Cristy, från Filippinerna. Tillsammans med dottern Melissa, planerar de att flytta hem till Sverige.

Det har länge pratats om huruvida Tony egentligen är dottern Melissas biologiska pappa. En av de som misstänker att han inte är den biologiska pappan är Tonys styvmamma Annika Ahlgren Löfstedt. I en intervju med Expressen förklarade hon att hon tjatar på Tony att ta faderskapstestet.

Tony avslöjar bluffen om faderskapstestet

Inför den senaste säsongen av programmet visades ett faderskapstest. Många trodde därför att det skulle komma ett avslöjande i programmet. Men avslöjandet kom aldrig och nu bekräftar Tony för Hänt TV att han inte har tagit testet ,men att det kommer att ske. Han berättar också att han är trött på frågan om hans faderskap.

– Det har varit inlägg och allt sånt om det, det har nog varit den, i min värld, drygaste frågan. Vi har bestämt oss för att göra det och ta det när det är dags. Som vi sa innan, prio ett är att få hit familjen nu så vi kan bli en familj, starta på noll liksom och gå framåt sen blir det att saker och ting görs på efterhand men det kommer att göras.

De har inte bestämt en tid men Tony förklarar att han vill göra det för Melissas skull, och för att frågan inte längre ska behövas ställas.

– Vi har ingen tid, vi har inte sagt när men det kan vara så att någon kanske kräver att man ska göra det, någon myndighet eller så när man väl ska göra det. Men vi vill ju själva göra det, för vår skull, för Melissas skull och så få ett svar, då är det gjort liksom. Så då behöver man inte få den frågan några fler gånger.

Tony ord om resultatet av faderskapstestet: ”Spelar ingen roll”

I en följdfråga om hur Tony ställer sig till resultatet av det eventuella faderskapstestet förklarar han att det inte skulle påverka hur han känner för sin dotter.

– Det har varit en resa från början eller när allting har gått så har vi hållit ihop så för min del har jag redan tagit Melissa till mig. Det är liksom min lilla prinsessa, min dotter. Så oavsett vad resultatet blir kommer jag ta henne som min dotter, säger Tony och fortsätter:

– Sen kanske man får lösa grejer därefter och även om vi får ett barn till, det spelar ingen roll. Jag kommer inte att särbehandla dem bara för att det är på var sitt håll. Det har jag redan sagt och det kommer aldrig att hända liksom.

FOTO: Discovery +

FRÅN FÖRSTASIDAN