Älskar, älskar inte-Tony visar upp stora familjelyckan med Cristy

Älskar,älskar inte-Tony, Cristy

Tony Björk och Cristy är ett utav paren som vi får följa i programmet Älskar, älskar inte.
Nu visar Tony upp deras stora familjelycka!
0:30

Efter reklamen: TRAILER: Älskar, älskar inte

(0:30)

Slå på ljud

Älskar, älskar inte är programmet där man får följa par som kommer från olika kulturer. I programmet får man se hur de kämpar för att förhålla sig till diverse kulturkrockar för att se om det finns en möjlig framtid för dem.

I programmet får vi bland annat följa Tony Björk som förälskade sig i filippinskan Cristy för flera år sedan. De har även en dotter tillsammans, men i programmet framgår det aldrig om Tony verkligen är barnets pappa.

Men om barnet är hans eller inte verkar inte ha någon större betydelse för Tony som berättar för Hänt att han kommer att älska dottern Melissa lika mycket oavsett.

– Det är bara ett papper. Jag har redan tagit henne till mig på alla sätt och vis så jag kommer inte älska henne mindre. Det är mer att få ett svar på det så det kan vara skönt att få reda på det, både för Melissa och för oss, förklarar han.

Styvmamman Annikas kritik mot Cristy

Men för Tonys styvmamma Annika är det viktigt att veta svaret. Hon berättar för Expressen att hon tjatar på Tony att göra ett faderskapstest.

– Jag slutar inte förrän jag får sanningen i ansiktet medan Tony försvarar allt, säger Annika till tidningen.

Träffa alla bönder från Bonde söker fru 2022

Se klippet här!

Annika har även kallat Cristy för en ”golddigger”, och när Hänt frågar Tony vad han tycker om det svarar han:

– Jag skrattade bara, men det är för att jag har en helt annan bild av det. Hon får tycka som hon vill, jag kan ta det, säger Tony.

– Annika är ju kvinnan utan filter, vi känner varandra så pass bra att vi kan ha våra diskussioner. Ibland kanske hon lägger sig i lite mycket, men då snackar vi. Hon är rädd om mig och vill mig väl. Hon har målat upp sin bild hur hon ser det, det är lite tufft att döma innan man träffar någon, fortsätter han.

Älskar, älskar inte-Tony visar upp stora familjelyckan

Och Annikas ord verkar inte ha påverkat Tonys son på familjen. På Instagram visar han nu upp den stora familjelyckan tillsammans med Cristy.

Det är under en bild på dem och dottern Melissa som han skriver:

”Familjen Björk.”

I kommentarsfältet är det många som jublar över bilden och som uttrycker sin glädje över att se dem tillsammans.

”Åh, vad roligt att se er!”, skriver bland annat en person.

”Vilken härlig bild på er!”, skriver en annan.

FOTO:

SENASTE NYTT!