TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Andreas Lundstedt slutar – nu tackar han för sig: ”Med tårar i ögonen”

22 nov, 2022 
Felicia Hovryd
Andreas Lundstedt
Artisten Andreas Lundstedt har sedan splittringen av Alcazar satsat på sin solokarriär. Men nu berättar Andreas att han lämnar scenen.
– Kommer sakna allt, säger Andreas.
Annons
Därför umgås inte Tess Merkel med Magnus Carlsson idagBrand logo
Därför umgås inte Tess Merkel med Magnus Carlsson idag

Andreas Lundstedt, 50, har i stort sett hela sin karriär som artist lev och andats disco och pop. Och när han tillsammans med Tess Merkel, 52, och Annika Kjærgaard, 51, bildade bandet Alcazar var genren given – disco. Bandet har genom åren haft medlemmar så som Magnus Carlsson, 48, och Lina Hedlund, 44, varit i med i Melodifestivalen flertalet gånger innan de splittrades i början av 2018. Och sedan splittringen har Andreas satsa på sin solokarriär.

Men nu berättar Andreas att han lämnar scenen.

Andreas visar nya bostaden med maken Daniel

Sommaren 2020 avslöjade Andreas att han och kärleken Daniel Mitsogiannis, 39, gift sig. Och trots om 2020 kanske inte riktigt blev som någon hade tänkt sig i och med pandemin så kunde Andreas ändå titta tillbaka på året och minnas roliga saker som hänt.

Utöver bröllopet införskaffad han och maken Daniel sig ett boende i Grekland och paret har tillbringat en hel del tid i sol och värmen.

Annons

Och nyligen delade Andreas ett klipp på sin Instagram där hans följare fick en glimt av deras nya hem. Det var efter att vännen och artisten Peter Jöback, 51, frågade om paret hade köpt nytt som Andreas avslöjade att de flyttat.

”JA!, svarade Andreas på Peters fråga.

Andreas Lundstedt lämnar scenen: ”Kommer sakna allt”

Under hösten har Andreas varit ute på sin hyllingskonsert, Freedom, till popartisten George Michael. Men nu har turné lidit mot sitt slut och den sista konserten har spelats. På Instagram berättar Andreas om den fantastiska resan och att det är ett känslosamt farväl efter ett utsålt sista stopp på konserten.

”Sista giget för denna turnésväng. Är påfylld av så mycket kärlek från detta fina fina gäng, kommer sakna precis ALLT från denna resa, precis allt. Jag sitter på tåget mot Malmö med tårar i ögonen. Så jäkla lycklig. Detta har varit en dröm i över 10 år och den drömmen blev verklighet. Jag hade aldrig kunnat ha gjort den här resan utan hela Freedomgänget.”, skriver han på sin Instagram.

Andreas passar även på att tacka alla som varit med på turnén, men hintar också om att det inte är sista gången som han står på scenen.

”Men. Jag vet att vi alla kommer ses snart igen…”, avslutar Andreas det långa inlägget.

FOTO: TV4

Annons