LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Andreas Lundstedt visar upp nya enorma lyxvillan – efter flytten utomlands

05 nov, 2022 
AvJulia Riddertorp
Daniel Mitsogiannis och Andreas Lundstedt.
Andreas Lundstedt har en lång karriär inom sång och dans bakom sig. Tillsammans med maken Daniel Mitsogiannis bor de utomlands och nu får vi ta del av den otroliga villan.
Annons
Magnus Carlsson inför turnén: "Sjunger jullåtar"Brand logo
Magnus Carlsson inför turnén: "Sjunger jullåtar"

Melodifestivals-ikonen och medlemmen i disco-bandet Alcazar – vi syftar förstås på Andreas Lundstedt, 50.

Bandet Alcazar splittrades i början av 2018, men Anders karriär tog inte slut då. Han valde istället att testa på något nytt, nämligen danstävlingen Let’s dance på TV4, där han och Tobias Balder, 36, var den första samkönade duon att dansa i programmet.

Men Anders uppmärksammades även när han och Daniel Mitsogiannis, 39, blev makar. Det var ett minst sagt lyckligt besked som följarna på Instagram fick ta del av. Bröllopet ägde rum i Stadshuset, Eskilstuna.

Ett år av lycka och elände för Andreas Lundstedt

Paret gifte sig 2020 och när Andreas delade med sig om beskedet hade de redan varit gifta i ett halvår.

Annons

2020 var ett speciellt år för de flesta i och med pandemin. Men Andreas hade ett år med fart och fläkt. Han var bland annat med i flertal tv-program, så som Så ska det låta och Dobidoo bara för att nämna två. På Instagram skrev han om året och vad han hade gjort under årets gång.

”Jag vill inte skriva att 2020 har varit ett skitar. For det har inte bara varit det for mig. Nar jag ser tillbaka pa aret sa ser jag sa manga roliga saker som har hant mig. Jag har fatt gora en massa roliga Tv program, Sa ska det lata 25 ar, Dobidoo, blivit invald i Mello hall of Fame och Let’s Dance-pionjar, jag har gift mig, skaffat boende i Grekland, blivit frisk fran Covid-19, fatt se Trump forlora valet och jag far vakna och se solen (nastan) varje morgon”, skrev han och avslutade med att önska alla följare ett gott nytt år.

Som Andreas skrev, skaffade han ett boende i Grekland tillsammans med Daniel där de bor. Men nu meddelade Andreas på Instagram att de har köpte ett nytt hus, och det ser magiskt ut!

Andreas Lundstedts nya bostad med maken Daniel Mitsogiannis

Andreas delade idag en video på Instagram där följare fick en rundtur i deras nya hus i varmare breddgrader.

I kommentarsfältet frågar artisten Peter Jöback, 51, om makarna köpt nytt hus varpå Andreas bemöter frågan med ett entusiastiskt svar:

”JA!, skriver han som svar till Peters fråga.

Ser otroligt härligt ut!

FOTO: Instagram och TT

Annons