LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Andreas Lundstedt om stora lyckan med Tobias Bader inför QX-galan

09 jan, 2021 
Andreas Lundstedt var en av deltagarna i Let’s dance 2020, då han dansade med Tobias Bader.
Efter en passionerad rumba åkte de tyvärr ut ur tävlingen.
Men nu avslöjar Alcazar-stjärnan att duon återförenas.
Annons
7 svenska kändispar med stor åldersskillnadBrand logo
7 svenska kändispar med stor åldersskillnad

Andreas Lundstedt, 48, är en av Sveriges mest folkkära artister. Svenska folket har sett honom flertal gånger i Melodifestivalen men han är nog främst känd för sin del i bandet Alcazar, som splittrades i början av 2018.

Förra våren valde han även att testa sina vingar på nytt – inom dansen. Andreas ställde då upp i Let’s dance på TV4 och tilldelades Tobias Bader, 34, som danspartner. Duon var det första samkönade paret som ställde upp i danstävlingen, någonsin.

– Vi är båda vinnarskallar. Jag kommer att göra allt jag kan och hinner. Det är väldigt många danser om man får vara kvar länge. Men det är klart vi vill vinna, sa Andreas inför programmet.

Andreas kärlekslycka med maken Daniel

Men efter några veckor in i tävlingen fick Andreas och Tobias lämna, något som chockade alla medverkande i tävlingen, programledarna, juryn och framförallt tittarna. De fick helt enkelt nöja sig med en sjunde plats. Men Andreas är inte den som hänger läpp i onödan, utan fortsatte livet som vanligt efter förlusten!

Annons

Det märktes speciellt i somras, när han och pojkvännen Daniel Mitsogiannis, 37, valde att ta nästa steg i relationen och gifta sig.

Bröllopet gick av stapeln i Eskilstuna Stadshus, och nyheten kom definitivt som en chock för fansen, då paret inte hintat om det tidigare. Men kärlekslyckan var total!

”11/6 2020 gifte vi oss i Eskilstuna Stadshus! Nu är vi äkta makar! Jag älskar dig så mycket, Daniel Mitsogiannis Lundstedt”, skrev Andreas då till en bild på honom och sin nya make.

Andreas Lundstedt, Daniiel Mitsogiannis
Andreas Lundstedt med sin make.

Återföreningen med Tobias Bader

Trots den mindre bra placeringen i Let’s dance så är relationen mellan Andreas Lundstedt och proffsdansaren Tobias Bader fortfarande väldigt bra.

Nu har Andreas avslöjat att duon ska återförenas – men i en helt annan typ av tävlingssammanhang denna gång.

Annons

De är nämligen nominerade till ”Årets duo” QX-galan, eftersom de var det första samkönade dansparet i tävlingens historia, vilket är något Andreas Lundstedt är väldigt stolt över.

I ett inlägg på Instagram berättar han om glädjen – och uppmanar sina följare att rösta. Kanske har de bättre lycka denna gång?

”Jag och Tobias Bader är nominerade till ”ÅRETS DUO” på QX-Galan för våran medverkan i Let’s dance. Vill ni lägga en röst på oss skulle vi bli så glada” skriver den före detta Alcazar-stjärnan på Instagram.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons