AvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför känner du igen Sebastian Stenberg i Bachelorette

28 nov, 2022 
AvJulia Riddertorp
Sebastian Stenberg.
Sebastian Stenberg är en av killarna som kommer in senare TV4:s serie Bachelorette. Men visst känner vi igen honom sedan tidigare? Hänt reder ut!
Annons
Olivia Birgerssons stora hemlighet avslöjas i BacheloretteBrand logo
Olivia Birgerssons stora hemlighet avslöjas i Bachelorette

Sebastian Stenberg, 32, är en killarna som dyker upp i Grekland för att imponera och fånga Olivia Birgerssons, 25, hjärta i Bachelorette Sverige.

Men det är inte första gången som Sebastian dyker upp som i tv-rutan, är det så att du känner igen honom sedan tidigare? Det är du inte ensam om och Hänt vet varför!

Sebastian Stenberg medverkade i reklam för Kry

En av anledningarna till att vi känner igen Sebastian kan vara på grund av att han tidigare har medverkat i en reklam.

Det var nämligen Kry som värvade honom i en av deras reklamer för uppmuntra folk att gå och testa sig för könssjukdomar.

I vård-appen dök han nämligen upp när han gjorde reklam för klamydiatest men Sebastian var tydlig med att klargöra att han själv inte drabbats av någon könssjukdom men uppmuntra andra att gå och testa sig.

Sebastian Stenberg poserar i en reklam för Kry.

Men en av anledningarna till att detta var något som Sebastian ställde upp på kan ha berott på hans tidigare medverkan i det numera omgjorda reality-programmet.

Annons

Sebastian Stenbergs medverkade i omtalad dokusåpa

I det tidigare kallat Paradise hotel, numera kallat Paradise, var test för könssjukdomar något som deltagarna behövde göra några veckor innan de medverkade i programmet.

Könssjukdomar har nämligen varit ett problem i programmet från tidigare säsonger då klamydia har förekommit bland deltagarna.

En av dessa medverkande från tidigare var nämligen Sebastian under år 2012, samma år som de fullfjädrade killarna Jesper Bengtsson, 26, och Marcelo Peña, 32, medverkade i dokusåpan.

Sebastian Stenberg i Paradise Hotel.

Men att medverka var långt ifrån självklart för Sebastian då han råkade ut för något riktigt otäckt innan castingen av programmet.

– Jag var i Thailand och backpackade och hade precis tatuerat mig på benet. Därefter gick jag runt i blöta badbyxor hela dagen vilket bidrog till att jag fick en urinvägsinfektion, berättade Sebastian och fortsatte:

– När jag flög hem till Sverige kändes det som jag skulle dö, kunde varken äta eller dricka. Jag gick ner 9 kilo på sex dagar och var helt tärd när jag kom till slutcastingen på “Paradise Hotel”. Men de ville verkligen ha med mig, berättade Sebastian tidigare för Hänt.

FOTO: INSTAGRAM och TV4

Annons