TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Paradise Hotel-Sebastian: "Kändes som att jag skulle dö"

31 okt, 2016 
AvCharles Thulin
"Paradise Hotel"-Sebastian trodde han skulle dö under en resa i Thailand. Slutade i snabb viktnedgång efter en infektion.
Annons

Från hotellparadiset i Mexiko till Stockholms skitiga gator. Bortom de lata dagarna vid poolen i “Paradise Hotel” har Sebastian Stenberg, 26, en mycket smutsig vardag. Han är nämligen sopgubbe.

– Många är positiva och säger “shit då måste du tjäna jävligt bra” medan vissa kan tycka det är frånstötande och utbrista fy fan, sa Sebastian Stenberg tidigare till Allt om Stockholm.

Sebastian drabbades av en urinvägsinfektion.

Inne på hotellet har han redan gjort sig känd som en spelare i den ständigt omskrivna skandalsåpan. Att han skulle klara av att vara med i “Paradise Hotel” var långt ifrån självklart. Kort innan castingen var han nära att dö!

– Jag var i Thailand och backpackade och hade precis tatuerat mig på benet. Därefter gick jag runt i blöta badbyxor hela dagen vilket bidrog till att jag fick en urinvägsinfektion. När jag flög hem till Sverige kändes det som jag skulle dö, kunde varken äta eller dricka. Jag gick ner 9 kilo på sex dagar och var helt tärd när jag kom till slutcastingen på “Paradise Hotel”. Men de ville verkligen ha med mig, säger Sebastian till Hänt.

Donik Hamiti, Claudia Tahvanainen, Isabella Östberg, Hampus Marcussen, Vasana Osinska, Sebastian Stenberg, Matilda Lindegren, Cornelia Gyllborg, Jiar ”Tarzan” Raza, Alexander D’Rosso. Hela gänget på samma bild.
Donik Hamiti, Claudia Tahvanainen, Isabella Östberg, Hampus Marcussen, Vasana Osinska, Sebastian Stenberg, Matilda Lindegren, Cornelia Gyllborg, Jiar ”Tarzan” Raza, Alexander D’Rosso. Hela gänget på samma bild.

När han sökte till programmet upptäckte han att hans dåvarande flickvän också sökt.

– Jag fick reda på att hon också sökt men inte sagt något, och även jag sökte ju. Både hon och jag var nära att komma med men till slut var det bara jag som fick åka. Kort därefter gjorde jag slut med henne och drog till Thailand och backpackade ensam.

Foto: TV3/Johnny Wohlin/ IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons