Paradise Hotel-deltagaren Alexander D’Rosso: "Jag tappade 17 kilo första månaden"

Paradise Hotel-deltagaren Alexander D’Rosso: "Jag tappade 17 kilo första månaden"

Alexander D’Rosso från "Paradise Hotel" vägde över 100 kilo men tog tag i sig själv för att få till en förändring och snabbt gick det.

Alexander D’Rosso, 25, är med i årets ”Paradise Hotel” som nu satt igång och han har genomgått en speciell resa. Han gick snabbt ner i vikt och på bara ett år fick han sin drömkropp efter att han gick igenom en kris med bland annat ett sprucket förhållande och få spelningar som dj.

– Det gick väldigt snabbt, jag tror jag tappade 17 kilo första månaden, säger han till Expressen.

Alexander delar med sig av en bild på sin Facebook där han visar hur han såg ut innan och efter att han började träna och tänka på livet och skriver intill bilden:

“Jag har fått den bästa julklappen jag någonsin kunnat få och den är av mig själv! Jag har uppfyllt en av mina barndomsdrömmar och det kom via blod, svett och tårar. För alla er där ute som krigar för era drömmar, ge inte upp, fortsätt att kämpa! För att en dag kommer ni att belönas, och den dagen kommer ni inse hur värt det var att lägga ner all tid och energi för att nå erat mål! Jag vill även tacka Seth Hedestam som har hjälpt mig de senaste månaderna med kost och träningsschema, du är king!”

Han vägde vid start på sin resa över 100 kilo och mådde inte bra som människa den här tiden.

– Jag satt inlåst större delen av dagarna, satt och spelade spel. Jag träffade inte mina vänner och folk tyckte att jag hade gått under jorden. Det var en dålig tid i mitt liv, säger han.

Med sin nya kropp har han vänt det jobbiga till något positivt och nyligen vann ”Paradise hotel”-deltagaren den svenska uttagningen till Mr Universum. Den 21 september reser han till Bali för att tävla i världsfinalen.

– När jag ändå är på gång ska jag ta mig an så många utmaningar jag bara kan, säger Alexander till Aftonbladet.

Foto: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN