LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Allt om årets Bachelorette Sverige 2022 – Olivia Birgersson

31 maj, 2022 
Felicia Hovryd
Olivia Birgersson
Olivia Birgersson är årets Bachelorette Sverige 2022.
Här kan du läsa allt vi vet om Olivia!
Annons
Julia Franzéns stora chock i Bachelorette – Se klippet härBrand logo
Julia Franzéns stora chock i Bachelorette – Se klippet här

Under våren spelas andra säsong av Bachelorette Sverige 2022. I fjol var det första gången som succén hade premiär i Sverige, då det var dags för en kvinna att stå i centrum bland alla beundrare.

– Det är tydligt att tittarna efterfrågat det här och vi kan bara hålla med dem om att det verkligen är dags för en Bachelorette att ta plats. Därför känns det extra roligt att presentera den här glada nyheten, berättade Catrin Magnusson, programmets exekutiv producent inför premiärsäsongen.

Catrin Magnusson berättade även om vad för slags kvinna de sökte till Bachelorette.

– Vi är inte ute efter någon sagoprinsessa utan vill ha en härlig, rolig och självständig kvinna med skinn på näsan. En tjej som vet vad hon vill ha. Det är hennes tur nu, och det är ju verkligen på tiden, berättade Catrin Magnusson.

Som vi nu vet var det Julia Franzén som blev utvald till Sveriges första Bachelorette 2021. Nu är det dags för en till säsong av succéprogrammet – och i årets upplaga är det Olivia Birgersson som söker kärleken.

Annons

Den 14 november är det äntligen premiär på TV4 för programmet och under hösten kommer vi få följa när Olivia dejtar 19 killar i jakt på kärleken, allt på bästa sändningstid. Och självklart är vi nyfikna på vem hon är!

Hur gammal är Olivia Birgersson och vad bor hon?

Hon är född 20 augusti år 1995 och är uppväxten i Stockholm. Idag bor hon på Gärdet i Stockholm.

Vad heter Olivia Birgersson på Instagram?

På Instagram heter hon oliviabirgersson_ och delar med sig av sin vardag och resan i Bachelorette 2022 med hennes över 10 000 följare.

Olivia Bigersson om sin fritid – det jobbar hon med

Olivia är utbildad eventkoordinator, men jobbar som säljare. När hon inte jobbar tycker hon om att dansa, ta promenader, hänger med kompisar och familjen.

– Jag älskar att dansa. Jag är halvgambian, pappa från Gambia och mamma är från Sverige, så jag har det lite i blodet. Jag älskar dans. Tycker det är jättekul med liv, rörelse, musik och energi och hela den biten, berättade Olivia när hon gästade Nyhetsmorgon.

Annons

Hur beskriver Olivia Birgersson sig själv?

När Hänt pratar med Olivia passar vi på att fråga hur hon skulle beskriva sig själv.

– Social, älskar att prata, älskar människor, älskar att skratta och ha kul, säger hon till Hänt.

Vad söker Olivia Birgersson hos sin partner?

När Olivia gästade Nyhetsmorgon inför premiären av årets Bachelorette frågade programledarna vad hon sökte i en partner.

– Väldigt snäll, någon som är trevlig, säger Olivia i programmet. Hon fortsätter:

– Trygg i sig själv.

Ett önskemål Olivia har är att personen ska vara lång då hon själv är lång.

Så lång är Olivia Birgersson

För Hänt berättar Olivia att i och med att hon är 176 centimeter vill hon gärna ha en kille som är längre än henne själv, men under inspelningen av Bachelorette fick hon en insikt angående killarnas längd.

– Jag är relativt lång själv, jag är 176. Jag var så ”ingen kortare än mig”, men det är absolut olika längd på killarna och innan har jag varit väldigt specifik ”bara långa killar, är du under 185 så prata inte med mig”, berättar Olivia och fortsätter:

– Jag hade 10 centimeters klackar och alla killarna var inte längre än mig i dem här klackarna vilket är okej för de var så fina. Så jag lärde mig att personligheter kan också väga upp mycket för längd och så där, det är bara ytligt.

Bachelorette Sverige 2022 har premiär den 14 november på TV4 Play och Sjuan. Varje måndag finns veckans avsnitt att streama på TV4 Play.

FOTO: TV4

Annons