ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Tony Björks nya besked om familjen: ”Som att en bomb släppte”

24 nov, 2022 
AvJonna Lawaetz
Älskar, älskar inte paret Tony och Christy med deras dotter Melissa
Det har stormat kring Älskar, älskar inte-paret Tony och Cristy.
Under lång tid har vi kunnat följa parets kamp om att få Cristy och dottern Melissa till Sverige.
Nu berättar Tony om familjelyckan.
Annons
Tonys starka känslor inför sambolivet med Christy och Melissa: "Tuff utmaning"Brand logo
Tonys starka känslor inför sambolivet med Christy och Melissa: "Tuff utmaning"

I programmet Älskar, älskar inte får vi möta svenskar som förälskat sig i någon från ett annat land. I serien får man även följa partnern och dennes flytt till Sverige, för kärlekens skull. Reality-serien tar med tittarna genom både lyckliga stunder, intriger och uppbrott. Programmet har engagerat hundratusentals tittare genom tre säsonger.

Älskar, älskar inte-Tony och Christys kamp om visum till Sverige

Redan i säsong ett fick vi bekanta oss med Tony Björk som under en grabbresa till Filippinerna föll pladask för Cristy. När Tony återvände till Sverige berättade Christy att hon var gravid. Några månader senare föddes deras dotter Melissa. Parets resa har varit en stor del av programmets alla tre säsonger och vi har fått följa deras upp och nedgångar.

Annons

Ända sedan dotterns födsel har det spekulerats kring om Tony är Melissas biologiska pappa eller inte. Både Tony och Cristy har uttalat sig om saken och de båda säger samma sak – det spelar ingen roll om Tony är den biologiska pappan eller inte, han kommer älska dottern lika mycket oavsett.

Genom serien har vi även fått bekanta oss med Tonys bonusmamma Annika, som har visat sig vara väldigt engagerad i parets relation. När Tony ska åka till Filippinerna och besöka Cristy och dottern, väljer Annika att följa med. En av anledningarna till resan är att hon vill skynda på visumprocessen, så att Cristy och Melissa kan få komma till Sverige.

Fortfarande efter tre säsonger får vi se hur paret tampas med att få Christy och Melissa att få visum till Sverige. Cristy har tidigare ansökt om visum men processen i Filippinerna går väldigt långsamt, systemet är förlegat och pappersarbetet inte lika modernt som i Sverige.

Tony om lyckan med familjen

Hänt var nyligen i kontakt med Tony, då berättar han att Cristy och Melissa äntligen lyckades ta sig till Sverige och att de i skrivande stund har varit här i en månad.

– Det var som att en bomb släpptes från axlarna, säger Tony till Hänt.

Vidare berättar han att deras visum sträcker sig till den 3 januari och efter det vet han inte hur de ska gå vidare med visumansökan. Framtiden i Sverige tycks därmed fortfarande vara oviss för familjen.

FOTO: Discovery+

Annons