Så lång är Victoria Silvstedt och 6 andra saker du vill veta om modellen

Victoria Silvstedt och Maurice Dabbahs

Victoria Silvstedt är en känd supermodell över hela världen.
Men hur lång är hon? Har hon pojkvän? Har hon släppt musik?
Här kan du läsa mer om modellen!

Victoria Silvstedt är en svensk supermodell som är känd över hela världen. Men vem är hon annars, när hon inte plåtas?

Hur gammal är Victoria Silvstedt och var bor hon?

Victoria Silvstedt föddes den 19 september år 1974 och är idag 46 år gammal.

Hon är född och uppvuxen i Bollnäs i Hälsingland. Men flyttade till USA i tidig ålder för att satsa på karriär som modell. Idag är hon bosatt i Monaco.

Hur lång är Victoria Silvstedt?

Något som många supermodeller har gemensamt är deras längd. Som oftast är de nämligen lite längre än den gemene kvinnan. Frågan är ju hur lång svenska supermodellen Victoria Silvstedt är?

Genom en enkel googling verkar det som att hon är precis 180 centimeter lång. Men i en intervju med Sköna Hem framkommer det att han faktiskt är precis under 180 – alltså 179 centimeter.

Hur blev Victoria Silvstedt känd? Kopplingen till Playboy

När Victoria var en av deltagarna i skönhetstävlingen Fröken Sverige år 1993 hände det grejer. Modellen landande nämligen på en andra plats i tävlingen och bara tre år senare blev hon Playmate of the month i Hugh Hefners herrtidning Playboy. Och året där på, ja då blev hon Årets Playmate.

Efter det tog modellkarriären fart på riktigt! Nu är hon känd och titulerad som supermodell, skådespelerska, entreprenör och affärskvinna.

Victoria Silvstedt på röda mattan.

Victoria Silvstedt.

FOTO: Hubert Boesl/TT

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

LÄS MER: Rickard Olsson om familjelyckan med Giselle – nya barnbeskedet

Victoria Silvstedts ord om aktier: ”Jättespännande”

Det är för snart 13 år sedan som supermodellen förlorade drygt halva sin förmögenhet i börskraschen. Hon sparkade då sin ekonomiska rådgivare och saken i egna händer. Det är sedan den stunden Victoria sköter sina investeringar själv. Hon är faktiskt en mycket aktiv trader av både valutor och aktier.

– Det är lite gambling, men jag får adrenalinpåslag av det. Det är spännande, har Victoria tidigare sagt till Dina Pengar.

Har Victoria Silvstedt någon partner? Rykten om en kille

Victoria Silvstedt bor idag i Monaco, tillsammans med schweiziske multimiljadären Maurice Dabbah, 59. Dock har de aldrig bekräftat att det är någon kärleksrelation mellan dem.

För just kärlekslivet är något som Victoria lyckats hålla hemligt trots att hon varit i det offentliga rampljuset i många, många år. Just kärlek är nämligen något hon helst inte pratar om med någon förutom med sin familj.

– Jag säger inte det till någon, bara till min familj faktiskt. Jag är väldigt privat och hemlig av mig fast man kanske inte tror det, har Victoria tidigare berättat för Hänt i en intervju.

Victoria Silvstedts superhit Hello Hey

Victoria är även sångerska. Hon släppte sin första singel Hello hey i samband med sitt debutalbum (och enda album) Girl on the run, år 1999.

Låten blev en riktig hit och har spelats över en miljon gånger på Spotify.

LÄS OCKSÅ: Victoria Silvstedts oväntade glädjebesked efter tuffa tiden

LÄS OCKSÅ: Victoria Silvstedt: Därför sprack äktenskapet med Chris Wragge

FOTO: Mandoga Media/TT, Marksman/Mega/TT

SENASTE NYTT!